woensdag 10 januari 2018

Interstil wave

Interstil wave

Kies uit producten vanaf € 2100. Afgestemd op uw geheel persoonlijke interieur. Door de grote keuze aan verschillende materialen vindt u voor elke decoratievorm de passende stang – individueel voor. Het blijk dat javascript uit staat op u browser U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Dies ist die Beschreibung des Seiteninhaltes.


Design van ontwerper Frank Greiser. Meer info over dit product. Interstil W W WWave. Op onze productpagina kunt u de wave rail zelf samenstellen.


Bij RoedesOnline staat het grootste aanbod online. Wave rail met plafondmontage en Wave railroedes met plafond- én wandsteunen. Met het vormgeven van uw vensters benadrukt u de betekenis van lichtinval en uitzicht voor uw woonomgeving. De verschillende interstil -ophangsystemen maken een Perfecte opstelling van uw textiele vensterdecoratie mogelijk met unieke designproducten en geraffineerde technische oplossingen.


Het systeem is elegant en tegelijkertijd passend in elk interieur. Het design zorgt ervoor dat de bevestiging niet zichtbaar is waardoor het Wprofiel nog beter tot zijn recht. The way you design your windows highlights the important aspects of how incoming light is admitted and how you look out into your living environment. Voor een ideale plooi bevinden zich koordjes tussen de glijders aan de rails van het wave systeem.


Onzichtbare koordjes houden de plooien op de juiste plek ( wave ) Bij andere systemen zijn deze koordjes zichtbaar als de gordijnen niet helemaal geopend of gesloten zijn. Een verhaal apart en bijzonder fraai zijn de Wave railroedes, die in combinatie met de speciale Wave runners uw gordijnen, vitrages of inbetweens fantastisch tot hun recht laten komen. De gordijnen glijden soepel en geruisloos over de rail, ook als die een gebogen vorm heeft.


Interstil wave

Met W golvend gordijn heeft interstil ophangsystemen ontwikkeld die in grootte en vormgeving perfect op de moderne confectievorm zijn afgestemd. Zo versmelten stof en techniek tot een uniforme eenheid. De runners en rails zijn geschikt voor iedere gordijnstof. Bekijk snel onze wave rails om uw wave gordijn te maken! Wave gordijnrails en glijders voor uw wave gordijnen.


Deze geven een unieke uitstraling in huis! Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie. Door speciale runners golft het gordijn onder de rail door. Neem contact op met Jenny Simone. Nú ook gordijnroedes in Zwart, Messing en Brons.


De klant wou een zo strak mogelijke lijn waar het gordijn aan bevestigd is. Deze is in een wit ral kleur gelakt. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra.


No interstil innovation without refined details. The rotatable gliders adjust to the course of the curtain in any position to guarantee uniquely good running characteristics. The end gliders hold the end of the curtain perfectly straight to the rod and the brake enables you to control the rebound forces of the curtain during opening.


Gordijnstoffen voor Wave In de begintijd waren alleen dunne en spoepelvallende stoffen geschikt voor Wave. Nu doen we steeds vaker ook overgordijnen aan een Wave rail. De glijders blijven verborgen in de profielen en bewegen uw gordijnen eenvoudig open en dicht – ook over grote spanwijdtes en op maat gemaakte bochten.


Kamerhoge stoffen zijn wel het mooist, maar zeker geen must. Combineer dit met het Wave plooisysteem om uw gordijnen perfect te laten hangen van plafond tot vloer en het eindresultaat is verbluffend. Het wave garnituur is er daar één van. Uw gordijnen vouwen zich dankzij dit innovatieve systeem altijd terug in dezelfde plooi. De wave gordijnen zijn niet gestikt, maar hebben een gelijke golf over de hele stofhoogte lopen.


Tot slot kunt u kiezen voor een gordijn met zeilring met gordijnroede, in het geval u liever geen gordijnrails wilt. Een wave -plooi gordijn hoeft niet veel duurder te zijn dan een traditioneel geplooid gordijn !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts