woensdag 24 januari 2018

Bloeiende kamerplanten schaduw

Vind kamer planten als je nu zoekt. Wie zijn of haar woonkamer wil opfleuren met een bloeiende kamerplant , kan kiezen voor de witte orchidee. Bloeiende kamerplanten voor in de schaduw. De orchidee is een sierlijke plant met witte bloemen.


Houd er rekening mee dat een orchidee niet op een al te donkere plek wil staan.

De aglaonema is een kamerplant met een opvallende bladkleur. Kamerplanten voor in de schaduw kopen? Wij beschikken over een ruim assortiment kamerplanten die geschikt zijn voor een schaduwrijke standplaats in uw woning of kantoor.


Ook voor schaduwminnende kamerplanten bent u bij Home meets nature aan het juiste adres. Ook zijn er kamerplanten die juist zeer snel naar het licht groeien, hierbij zit er weinig blad op de stengel en de uitloper kan zelfs bezwijken onder zijn eigen gewicht. Naast dat bloeiende kamerplanten goed zijn voor het binnenklimaat, fleuren ze direct je interieur op.


Een grote felgekleurde Orchidee of Bromelia kan je woonkamer tot leven brengen.

Over het algemeen vragen ze wel iets meer aandacht, maar daar krijg je dan ook prachtige bloemen voor terug! Zelfs in schaduwrijke plaatsen kunt u groenten telen, zolang u kiest voor de juiste gewassen en enkele eenvoudige aanpassingen doet. Bekijk hieronder de soorten. Of een kamerplant een kleine of grote groei doormaakt is natuurlijk ook afhankelijk van het soort.


Ook factoren als zon, licht, schaduw en water spelen hierbij een rol bij de bloei van kamerplanten. Een felgekleurde Bromelia of mooi Orchidee brengt je woonkamer tot leven, of denk een aan een Anthurium of bijvoorbeeld een Kangoeroepoot. Deze kamerplanten kunnen zelfs in het donkerste hoekje prima overleven. Hoef je dus niet je hele vensterbank helemaal vol te proppen, omdat ze zo nodig licht nodig hebben. Binnenplanten voor in de schaduw.


Heeft u graag mooie planten in huis, maar kunt u deze niet altijd evenveel zonlicht bieden? Geen probleem, er zijn namelijk ook meer dan genoeg planten die het prima doen in de schaduw. We hebben bij Het Groene Paradijs een ruim assortiment binnenplanten voor schaduw bij elkaar staan. Deze mooie kamerplanten kunt u bij Fleurdirect in veel verschillende kleuren en soorten bestellen.


Hier vindt u overzicht van alle bloeiende kamerplanten. Het assortiment bestaat onder andere uit de opvallende tropische Anthurium kamerplant.

Hoewel iedere kamerplant licht nodig heeft om te overleven, heeft de één meer nodig dan de ander. Sommige kamerplanten hebben zelfs heel weinig nodig. Dit zijn perfecte kamerplanten voor in de schaduw. Denk bijvoorbeeld aan een donkere hal of hoekje dat je wilt opfleuren.


In deze categorie vallen ook zon- en schaduwplanten die wat donkerder of lichter kunnen staan. Bekende half- schaduw planten zijn de Scindapsus, de Tradescantia, de Begonia en Pachira. Kies de halfschaduw kamerplant die het best bij je past en laat de halfschaduw plant bij je thuisbezorgen. Deze factoren zijn met elkaar verbonden. Des te meer schaduw , des te minder licht en des te minder zal uw kamerplant drinken.


Ontdek de planten die schaduw minnen hieronder en maak van jouw donkere hoekjes een gezellig thuis! Deze prachtige plant heeft een bijzonder patroon op zijn bladeren. Vult u hier schaduw in, dan ziet u een lijst met geschikte schaduwplanten. Een kamerplant verbruikt water en voeding.


Het is ook mogelijk een kant-en-klaar borderpakket voor de schaduw te bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts