maandag 22 januari 2018

Mooie kapstokhaken

Kwaliteit voor de beste prijs! Shop direct leuke kapstokhaken online. Beslist de laagste prijzen. Ontdek ons ruime assortiment!


In kleine ruimtes kan zijn deurkapstokken of kapstok haken erg geschikt.

Ze nemen weinig ruimte in, maar zijn sterk genoeg om de zwaarste jassen te kunnen dragen. We zijn altijd op zoek naar mooie exemplaren en hebben leveranciers in heel Europa. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent! Mooie industriële kapstokhaken vind je in onze webshop. Al onze haken passen prima in landelijke, nostalgische en brocante interieurs.


Kapstokhaken van smeedijzer of gietijzer in een mooie oude nostalgische stijl. Ook zijn de haken zeer geschikt om zelf kapstokken in rustieke stijl mee te maken, bijvoorbeeld op een mooie eikenhouten of steigerhouten ondergrond. De wandkapstok is een kapstok die aan de muur vastgemaakt wordt.

Hij neemt weinig ruimte in beslag en is daarom uitermate geschikt voor in kleine ruimtes, zoals een nauwe gang. Kies voor een kapstok met één kapstokhaak of eentje met meerdere kapstokhaken. Dit mooie schelpen kapstokhaakje met parelmoer effect staat leuk in een zeemeerminnen kamer of een kinderkamer met de zee als thema.


Hang je jas, je tas, paraplu en bijvoorbeeld de hondenriem op aan kapstokhaken die je aan de muur bevestigt. Bij Leen Bakker vind je niet alleen functionele kapstokhaken , maar ook mooie en decoratieve wandhaken. Hang zoveel kapstokhaken als je nodig hebt aan de muur. Na een flinke regenbui wil je de jassen niet zomaar door het huis laten slingeren. Daarom berg je je jas, hoed of pet netjes op door gebruik te maken van een kapstok.


Afhankelijk van de beschikbare ruimte in de hal, kun je kiezen voor één van de verschillende soorten. Voor een kleine ruimte kies je voor een wandkapstok of kapstokhaken. Stoer Metaal verkoopt stoere ijzeren tafels, kasten en banken van eigen label, ook op maat gemaakt. Kapstokhaak zwart acorn mooie zwarte haak voor bijvoorbeeld aan een kapstok.


Wordt geleverd inclusief bijpassende schroeven. Dé specialist op het gebied van kapstokhaken. Bekijk ons ruime assortiment hier! Kies uit 1producten vanaf € 80.


U treft hier een mooie collectie van verschillende soorten kapstokhaken.

Veel kapstokhaken zijn van gietijzer, wij hebben ze ook van draadijzer en aluminium. Mooie Roos kapstokhaak , met plaats voor handoekjes of ;theedoeken. Gemaakt van oude pallet en zwarte kapstokhaken. Alle buitenkleding aan zwart metalen kapstokhaken. Een decoratieve kapstok geeft uw gang net wat meer uitstraling.


Zwarte hoed- en jashaken zijn daarin een originele keuze. U plaatst ze op een mooie kapstokbord of schroeft ze direct aan de wand. Een kapstokhaak van zwart metaal is eenvoudig aan te brengen.


Voordelige kapstokhaken koopt u bij Prijs-Knaller. Materialen zoals ijzer, rvs, brons. Ook voor hang- en sluitwerk.


Een mooie kapstok- of wandhaak neemt niet veel ruimte in beslag en is ook nog eens super stijlvol.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts