dinsdag 23 januari 2018

Grote vuurschaal gietijzer

Vuurschaal van Gecoat Staal of liever van Corten Staal? Van 60cm doorsnee tot 1cm. Dan is het leuk om een grote vuurschaal cadeau te doen. Kies dan voor de Bogracs gietijzeren vuurschaal die heeft niet alleen een aantrekkelijke prijs maar is ook een heel gangbaar model waardoor je hier zeker geen flater mee slaat. De ring en de poten zijn gemaakt van.


Met deze ijzeren vuurschaal kan een mooi en gezellig vuur worden gestookt in de tuin of op andere buitenplaatsen.

De schaal staat op een 3-potige standaar beide matzwart van kleur. Deze vuurschaal heeft een authentieke uitstraling en zal mooi in elke tuin staan. Hij is volledig gemaakt van gietijzer en kan daardoor ook eenvoudig schoongemaakt worden na gebruik. Let wel op, de schaal wordt natuurlijk erg warm! Deze extra grote vuurschaal van Esschert heeft een diameter van maar liefst Ø en is een echte blikvanger in uw tuin!


Door zijn omvang kunt u er grote blokken hout in branden. De zwarte schaal is van gietijzer en heeft een stabiel onderstel. De Esschert vuurschaal FFbestaat uit delen: de voet en de schaal.


Heb je geen grote tuin of geen open haard maar een leuk terras dan is deze vuurschaal ideaal voor jouw om toch het gevoel van een vuurhaard bij je thuis te hebben, in de zomer bij zwoele nachten met een boek, in de winter met een hot chocolate en een plaid terwijl het vriest : een gezellig vuurtje alleen of met je naasten.

Een vuurschaal is uitermate geschikt voor een mooi groot open vuur. Gebruik een deksel bij je schaal om de vonken op te vangen en je kunt er van dichtbij van genieten! Bij Intratuin vind je veel verschillende vuurschalen, bijvoorbeeld op een zuil of hangend aan een driepoot.


Nieuw Ophalen of Verzenden. Vuurschalen zijn van gietijzer of sterk metaal en gaan lang mee! In de zomertijd wilt u natuurlijk zo lang mogelijk buiten kunnen blijven zitten. Door een vuurschaal aan te schaffen creëert u een sfeervolle toevoeging aan uw tuin, dit is natuurlijk te danken aan de warme gloed die het vuur verspreid in uw tuin.


Ook kunt u doormiddel van een schaal meer licht creëren. Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Bbq accessoires online bij LIDL.


De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele barbecues assortiment online. Grote vuurschaal gemaakt van gietijzer met een stabiel onderstel.


Doordat de vuurschaal is gemaakt van hoogwaardig gietijzer , creëert deze een aangename stralingswarmte. Het gietijzeren materiaal kan door weersinvloeden gaan roesten, wat zorgt voor een echte robuuste sfeermaker! Door de opstaande rand wordt voorkomen dat kolen of houtblokken van de schaal vallen.

In deze categorie vind je grote vuurschalen vanaf cm. Met een grote vuurschaal creëer je eenvoudig een groot gezellig vuur in de tuin waar je met vrienden en familie omheen kan zitten. Wil je hulp bij het kiezen van een vuurschaal of tuinhaard? De meeste vuurschalen worden gemaakt van gietijzer. Dit materiaal is bijzonder sterk en gaat dus lang mee, zelfs als u de schaal intensief gebruikt.


Gietijzer kan namelijk goed tegen de hitte van het vuur, zodat de schaal zijn vorm behoudt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts