dinsdag 23 januari 2018

Valijzer raam

Jonge kinderen kunnen dit nog niet, waardoor ze het raam niet open krijgen. Dit is beter voor de veiligheid van jouw kind. Om te zorgen dat de hitte niet in het huis blijft en het huis ook lekker koel wordt kun je een raam op een kier zetten.


Goede raamsluiting voorkomt dat uw ramen ongewenst open of dicht gaan. Met een grote variƫteit aan artikelen is een groot assortiment ijzerwaren voor de enthousiaste klusser en de professionele eindgebruiker samengesteld. Binnen dit concept vindt u raam - en deurbeslag, meubelbeslag, scharnieren en tuinbeslag, vilt en doppen. Ook kan een mix gemaakt worden tussen losse en verpakte verkoop. Topkwaliteit valijzer Voor naar binnen draaiende valramen is een valijzer goed te gebruiken.


Het zorgt ervoor dat uw raam niet te veel naar beneden valt, zodat beschadigingen voorkomen kunnen worden. Een valijzer is stevig en veilig in gebruik en houdt uw raam netjes open. De strip wordt tussen raam en kozijn tegen het kozijn gemonteerd en steekt schuin naar voren en omlaag met de hoek wijzend richting het raamdeel.


Valijzer raam

De hoogte van plaatsing bepaalt hoever het raam open kan. Bij brede valramen is het raadzaam om zowel links als rechts een valijzer te plaatsen. Valramen kenmerken zich doordat hun scharnieren aan de onderkant van het raamkozijn geplaatst zijn. Zo ontstaat een val of kiep raamconstructie die van binnenuit eenvoudig te bedienen is. Om te voorkomen dat een valraam zich helemaal opent, zijn raamvalijzers een uitkomst.


Kast en sluitbeugel staal, verzinkt, resp. Schoot zamac, vermessingd. Valijzer gegalvaniseerd 185mm - Lengte 1mm. Met een Raamknip kan het valraam eenvoudig afgesloten worden. THR is de groothandel in doe-het-zelf artikelen en professionele bouwmaterialen.


Valijzer raam

THR biedt een enorm assortiment aan producten (5artikelen op voorraad!), merken. Het raam zit nu alleen nog in de achterste, en twee onderste geleiders. Bekijk dit goe want dat komt van pas wanneer je het raam terug plaatst!


Door het raam ongeveer 5cm naar de voorzijde van de deur te bewegen komt het langzaam los. Dit vereist enige behendighei maar wijst zich vanzelf. Neem het raam naar boven toe weg.


BIJ LENGTE LANGER DAN 70M. Een valraam is een geschikte manier om kleine ruimtes te ventileren, maar het raam kan ook in grotere formaten worden geplaatst. Hierdoor is het raam lastig te forceren door indringers. Ontdek meer informatie over de mogelijkheden en kosten van een valraam.


Contact Contact Onze medewerkers helpen je graag verder. Bel, mail of chat met ons. Ook inbrekers weten hun weg vaak via het raam naar binnen te vinden.


Degelijk raamsluitwerk is daarom ook ontzettend belangrijk wanneer waardevolle spullen in huis beschermt moeten worden tegen dieven. Gecombineerd met gecertificeerd hangwerk maken inbrekers geen kans meer om via het raam binnen te dringen! Naast hang- en sluitwerk voor de deuren, mogen de ramen uiteraard niet ontbreken. De ramen kunt u ook in stijl afwerken met bij de deurkrukken passende raambomen. Immers: elk soort heeft zijn eigen raamsluiting.


Kan jouw raam zowel draaien als kiepen, dan is het slim om een kijkje te nemen bij ons uitgebreide draaikiepbeslag. Draait jouw raam naar buiten of naar binnen, dan heb je te maken met een draairaam. Onze raamboompjes en raamsluitingen zijn in dat geval een uitkomst.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts