woensdag 24 januari 2018

Spiegel kapstok

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Alle soorten, materialen en kleuren vind je bij beslist. Profijt Meubel helpt jou graag bij het vinden van de juiste inrichting. Collectie design spiegels en kapstokken.


Kies vorm, afmeting, rand in hout of staal.

Kies uit collecties of spiegel op maat. Compleet met haken, plank of lamp. Prachtige robuuste uitstraling. Met de bijgeleverde schroeven en montagehandleiding schroef je de kapstok makkelijk zelf aan de muur.


Op de kapstok krijg je jaar. Grote stoere spiegels met een lijst van oud hout , de lijst is gemaakt van oude geborstelde grenenhouten ,hardhouten of eiken wagonplanken. De spiegels kunnen zowel verticaal als horizontaal opgehangen worden.

Verkrijgbaar in wit of licht eiken. Op werkdagen voor 12:besteld = morgen in huis. Deze decoratieve kapstok ziet er prachtig uit en kan eenvoudig aan de muur worden bevestigd. Hij past perfect in een gang of de hal bij de voordeur.


De ingebouwde spiegel en zes haken maken deze kapstok zowel functioneel als decoratief. Spiegel en een kapstok , zeer functioneel ! Deze kapstok wordt compleet geleverd en is geen bouwpakket, excl. De INOX kapstokken hebben een moderne uitstraling met een geborsteld nikkel afwerking. Geborsteld nikkel lijkt op de mat-look van. Uw hal of garderobe is natuurlijk niet compleet zonder een goede spiegel.


Zo kunt u voordat u de deur uitgaat en uw jas aantrekt nog snel even checken of uw haar goed zit of uw lippenstift nog even snel doen voor u gaat werken. Design kapstokken voor de perfecte garderobe Zorg met de mooiste design producten van Musthaves voor de perfecte entree. Ruim assortiment online bestellen! Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Een oude spiegel met een witte geschilderde ran de spiegel heeft een paar verweerde plekjes waardoor die nog ouder lijkt.

Industriele spiegels in metalen uitvoering. Bestel online of kom naar één van onze winkels. Kapstokken , staande en hangende modellen. Kwantum, daar woon je beter van! Het assortiment bestaat uit diverse bekende merken zoals Umbra, Seletti, Spinder en Zuiver.


Spinder heeft zelfs spiegels en kapstokken in één in het assortiment, erg handig en praktisch dus! De Seletti spiegels zijn vanwege de originele ontwerpen echte eyecatchers in het interieur. Vaak wordt een ronde spiegel gebruikt om jezelf op te frissen, terwijl een langwerpige spiegel gebruikt wordt om jezelf goed te kunnen bekijken van top tot teen. Schoenenrekken en kapstokken.


Hoe houd je de hal schoon, opgeruimd en struikelvrij? Met handige kasten en rekken! Jassen en tassen hang je aan de kapstok. Grootste keuze wandkapstokken, staande kapstokken en Wandgarderobe's.


Deze mooie mat-chrome kapstok heeft haken en een spiegel. Voor de beste prijs van Europa. Ondenkbaar veel mooie ontwerpen en kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts