maandag 15 januari 2018

Raam plakfolie gamma

Raam plakfolie gamma

Zelfklevende plakplastic voor het beplakken van keukenkastjes, meubels en koelkast. Bespaar tot wel via kiesproduct. Duurzamen houten dakkapelkozijnen voor een lage prijs en snel geleverd. Bereken wat jouw houten kozijn kost. Het wordt ook wel anti inkijk folie genoem of privacy folie.


Een raam of glazen pui is heel mooi. Je kunt lekker naar buiten kijken. Maar soms wil je ook wel een beetje privacy. Inkijk voorkom je met de juiste glasfolie. Het ziet er ook nog eens heel mooi uit, dus het mes snijdt zo aan twee kanten.


Bij GAMMA vind je precies de glasfolie die jij zoekt. Met raamdecoratie in de badkamer zorg je voor een eenvoudige manier om privacy te krijgen en toch licht door te laten wanneer je het nodig hebt. Ook met raamdecoratie in de woonkamer is dat mogelijk. Met de verschillende raambekleding van GAMMA kies je uit diverse motieven, materialen en soorten. Raamfolie kopen bij GAMMA.


Verhoog je privacy met raamfolie! Dat is een goede oplossing als je geen inkijk wilt, maar ook niet de hele tijd je gordijnen dicht wilt hebben. Met folie op je raam bereik je hetzelfde resultaat als wanneer je matglas zou kopen.


Maar je bent wel veel goedkoper uit. Eenvoudig online bestellen. Handig wanneer je eens wilt wisselen van dessin. Deze folie is daarom permanent. Verder bestaat er ook plakfolie die werkt op eenzelfde soort manier als glasfolie, alleen zijn deze ook op andere objecten te plakken, zoals meubelen.


Zo heb je bijvoorbeeld decoratieve folie, zoals met hout-, blok- of bloemmotieven en verscheidene kleuren en afwerkingen zoals mat, glanzen semi-transparant, zandstraaleffect of spiegelfolie. Dit maakt het aanbrengen nog gemakkelijker. En de statische raamfolie verwijderd je na jaren in een handomdraai.


Plak de folie op een raam , kast, spiegel, deur of keukenkastje: raamfolie kan in principe overal op aangebracht worden. Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam , er moet nog enige. Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Bekijk ons ruime assortiment en bestel voordelig online! Vandaag besteld = morgen in huis.


Het beste kun je dit plakfolie met wat water en een druppeltje sop op plakken. Als het raam namelijk nat is, kun je je foutjes namelijk nog herstellen. Als het decoratiefolie eenmaal naar wens op de ramen zit, dan gebruik je een zogenaamd rakeltje om de luchtbelletjes en eventuele oneffenheidjes weg te werken. Verkrijgbaar in veel uni kleuren maar ook in vele dessins zoals hout, marmer, steen en allerlei andere motieven.


Met plakfolie creëert u voordelig en snel een geheel nieuwe look! Bestel nu voordelig verduisterend raamfolie op maat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts