dinsdag 2 februari 2016

Walhout wonen

Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt! Mooi design voor scherpe prijzen!


De passende fauteuils - OTTO.

Ontspannen en je goed voelen! Kasten van OTTO zorgen voor orde! Op naar woonwarenhuis OTTO! Vind alles wat je zoekt eenvoudig en snel via Startpagina. Met Startpagina bent u altijd op de hoogte van het nieuws, aanbiedingen en nog veel meer!


Ook voor kleinere woningen of kleiner budget hebben wij ruime keuze aan meubelen en accessoires! LET OP: Dit is enkel een kleine selectie uit de outlet in onze showroom. Onze slogan = Bij Walhout Zit U Goed!

Gezellig met elkaar op de bank zitten. Dat is vaak het uitgangspunt bij de keuze voor een royale bank. Kiest u voor de longechair of toch liever een eiland of wellicht een hoekbank? Met onze brede collectie zitmeubelen hebben we volop keuze mogelijkheden voor u. Bij een mooie stoere tafel horen natuurlijk ook comfortabel stoelen. Deze mogen uiteraard ook origineel zijn toch?


Daar selecteren wij onze collectie op. Rustig rondkijken zonder agressieve. Walhout Wonen is een gezellig ingerichte woonwinkel gericht op landelijk wonen. Denk hierbij aan romantisch landelijk, maar ook vele robuuste en unieke items.


De collectie word continue ge-update, dus altijd de laatste trends te vinden! Een uitgebreid aanbod aan trendy en luxe woonaccesoires zijn de finishing touch voor uw interieur. Walhout wonen is een sfeervol bedrijf met een landelijk collectie kwaliteitsmeubelen.


Wij helpen u graag met een persoonlijk advies waardoor uw huis helemaal uw thuis wordt. Bij ons vindt u het complete assortiment van vloeren tot en met de verlichting. Onze grote showroom brengt u zeker op ideeën en aansluitend hierop kunnen wij u met veel plezier helpen de juiste keuzes te maken.


Hierbij staat voorop dat uw huis uw thuis moet worden!

Op deze pagina vindt u een kleine greep uit de collectie kasten en dressoirs. Wij zijn dealer van Riviera-Maison en Bocx. Naast een aantal “blijvende” collecties, hebben wij ook unieke items. Deze vindt u alleen in onze showroom.


Per onderwerp staan handige websites aangegeven om uw verder te helpen. Bekijk het bord Wonen van johnwalhout op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Huis ideeën, Wasruimte decoraties en Wasruimte makeovers.


Bekijk de meubels die jij graag wilt hebben en bestel snel. Op zoek naar een UrbanSofa bank en wil je deze graag zien? Coert Walhout heeft functie op zijn of haar profiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts