dinsdag 9 februari 2016

Glaskopspelden

Voor 21:bestel is morgen in huis. Gemaakt van gehard staal voor confectioneren en herstellen. Magnetic tray Mm- Universeel te gebruiken. Breien en Haken begint bij Handwerk-Hobbyzaak.


Kopspelden dienen als een hulpmiddel bij het vastzetten van kleding voordat het vastgestikt wordt.

Wij hebben meerdere soorten spelden verkrijgbaar, waaronder glas. De spelden hebben een geharde schacht en zijn roes. Prym witte glaskopspelden 195.


Prijs per doosje € bij afname of doosjes € per doosje. Schrijf je in voor de nieuwsbrief. De glaskoppen zijn verkrijgbaar in verschillende kleurenafwerkingen, die u kunt zien na het naaien van de uitzetbare werkstukken zonder problemen in de stof.


In het handige kunststof bewaardoosje vind je gram spelden.

Dun en flexibel verenstaal voor fijne stoffen o. Deze dunne glaskopspelden zijn voor fijn werk met dunne stoffen. Ze buigen wel sneller door, dus voorzichtig behandelen, niet voor dikkere stof gebruiken. Deze zijn echt heel fijn als je werkt met dunne stof. Deze spelden zijn niet speciaal voor tricot maar zelf gebruik ik ze ook graag voor dunne tricot stof.


Bekijk de categorie fournituren op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis.


Spelden vind je bij de grootste knutselwinkel van Nederland met winkels en een webshop! Vandaag bestel morgen in huis. De glaskopspelden van Opry zijn mm dik en hebben een uiterst scherpe punt, waardoor deze speld gemakkelijk door stof heen glijdt. Een doosje bevat 1glaskopspelden.


Huismerk glaskopspelden in verschillende kleuren, doosje van 100stuks Lengte van de speld is 32mm. Bestel het gewenste aantal. Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder.


Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze.

Clover glaskopspelden fijn 5x36mm 100st in doosje. Doosje met 1glaskopspelden. Glaskopspelden van het merk Clover hebben een fijne punt die je gemakkelijk door de stof steekt. For pinning the finest fabrics Pins with heat-resistant glass head Made of flexible spring steel Dimensions: x 0. Bij ons op de webshop vindt u een mooie kleurrijke collectie quiltstoffen van o. Timeless Treasure, Wishes. Vorige Artikel van Volgende.


De webshop is toevoeging aan. Met de verfijnde punt glijden zij gemakkelijk door iedere stofsoort. Welkom op de webshop Naaicentrum. Verdeler van Bernina en Singer.


Langs deze weg kan men online naaibenodigdheden, wol en naamachineonderdelen bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts