woensdag 17 februari 2016

Satijn stof

Beschikbaar in diverse kleuren. Slechts €per meter Organza. De grootste collectie stoffen van Nederland! Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit. Gratis stofstalen service om zo een perfect beeld van een stof te krijgen!


Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Nu voor € 7Klantenservice op maat. Naast dat het een gewilde stof is voor kleding zien we satijn ook veel terug bij de decoratie stoffen en als interieurstof. De stof wordt ook veel gebruikt voor Arabische en Turkse kleding, bijvoorbeeld voor het maken van een kaftan of voor een teksheeta. Ook voor de aankleding van bruiloften en feesten wordt vaak satijn gebruikt.


Verder vinden de satijnen stoffen ook gretig aftrek bij menig carnavalsvereniging. De satijn stoffen van Stoffenwinkel zijn uitstekend geschikt voor decoratie en is een ideale stoffensoort om ruimtes en feestzalen te versieren, bijvoorbeeld voor een bruiloft of anderen feestelijke gelegenheden. Met name voor de kerst, carnaval, Pasen en koningsdag zijn deze stoffen een hot item. Met satijn stof heeft u eindeloos veel.


Door ons ruime assortiment satijn stoffen vindt u stoffen voor vele doeleinden. Verder is de stof lekker zacht en valt deze soepel. Satijn stof in verschillende kleuren.


Het is tevens een ideale stof voor het maken van kostuums voor voorstellingen en carnaval. Bij NN Stoffen vindt u verschillende soorten satijn. Stoffen Hemmers biedt satijn stof per meter: delicate kleuren zoals oudroze, maar ook basiskleuren zoals rood en groen hebben een mooie satijnen glans en zijn multi-inzetbaar. Kies uit de verschillende varianten het mooiste materiaal en je gewenste kleur.


Je zult verstelt staan van onze veelzijdige en kwalitatief hoogwaardige producten! Door de gladde structuur voelt het zeer comfortabel en luxe aan. De satijnbinding is een weeftechniek waarbij de kruispunten van de ketting- en inslagdraden gelijkmatig verspreid liggen.


Met deze techniek kunnen garens heel dicht op elkaar geweven worden, waardoor de satijn stof soepel wordt. Is satijn iets voor jouw volgende naaiproject? Lees onze tips en ontdek of satijn de stof is voor jou. Onderhoudstips voor satijn. De stof kan gewassen worden in de wasmachine tot 40°C.


Satijn stof

Omdat de stof niet erg kreukt hoeft deze meestal niet gestreken te worden na het drogen. Het woord satijn is ontleend aan het Franse satin (glanzende, zachte zijden stof ) en het oudere zatin dat wellicht afgeleid is van of samenhangt met het Spaanse aceituní, ook wel setuní. Bestel satijnen mode bij OTTO. Snel en eenvoudig besteld. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! Het is een luxe en sensuele stof die gemaakt wordt met een methode waarbij garens heel dicht op elkaar geweven worden. Katoensatijn stoffen online bestellen?


Satijn stof

Bestel de mooiste satijn katoen stof van topkwaliteit voordelig, eenvoudig en online in de webshop bij Stoffenwinkel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Voor het maken van satijn gebruikt men de satijnbinding. Hierdoor ontstaat een soepele, gladde en glanzende stof. Die kan gemaakt zijn van polyester (dat bedoelen mensen vaak met satijn ), katoen of echte zijde.


Waarbij de kettingdraden en de inslagdraden elkaar minstens vier op één neer of één op veer neer kruisen. Het hierdoor verkregen kettingsatijn of inslagsatijn vertoont geen kenmerkende lijnen, is gladder dan weefsels in platbinding of keperbinding en is aan voor- en achterkant altijd verschillend van uiterlijk. Een lange katoen vezel hangt direct samen met een duurzame en hoge kwaliteit.


Een hoge kwaliteit katoen satijn stof is gemaakt van Egyptische katoen en de techniek van de katoen satijn weving zorgt ervoor dat de garens heel dicht op elkaar kunnen worden gewoven waardoor het soepele en glanzende satijndoek ontstaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts