vrijdag 19 februari 2016

Kamerplant olifantspoot

Bestel Buitenplanten vanaf €49! Bomen I Struiken I Planten. Grootste aanbod tuinartikelen. Het grootste online winkelcentrum. Vind tuinartikelen online.

Meerdere aanbieders online. De beste prijzen tuinartikelen. Ruim assortiment tuinartikelen. Alle merken voor de laagste prijs. Alles wat je moet weten over de Beaucarnea ( Olifantspoot ), vind je hier.


Een goed verzorgde Beaucarnea heeft prachtige bladeren en is een lust voor het oog. De olifantspoot is een gemakkelijke kamerplant.

Ze hebben erg weinig water nodig, en vinden het bovendien geen enkel bezwaar als je ze een paar weken overslaat. De verdikte knol is namelijk niet enkel voor de sier, maar slaat water op voor droge tijden. Olifantspoot (Yucca Elephantipes): stekken en verzorgen De Yucca Elephantipes, oftewel olifantspoot , is een geliefde kamerplant , ze is groot en heeft lange groene bladeren. De Nederlandse benaming is olifantspoot : de plant dankt deze aan haar brede wortelknol, waarin de stam van de plant onderaan eindigt. Die heeft wel wat weg van de poot van een olifant.


Zo groot wordt de plant in de. De Beaucarnea heeft minimaal vijf uur direct zonlicht per dag nodig. Plaats de kamerplant daarom direct voor een raam. Bij een raam op het zuiden kan de olifantenpoot tot meter van het raam staan.


Een gemakkelijke kamerplant , die weinig water nodig heeft en ook nog eens een lust voor het oog is. De Olifantspoot (Beaucarnea) heeft zijn plek in de huiskamer de laatste jaren met gemak veroverd. Officieel is het een bloeiende plant, maar in de huiskamer komt hij eigenlijk nooit in bloei. De kamerplant Beaucarnea Recurvata ( Olifantspoot ) houdt van veel licht en verbruikt niet veel water. Ook heeft een Beaucarnea Recurvata ( Olifantspoot ) weinig onderhoud nodig en is een makkelijke kamerplant.


U kunt de Beaucarnea Recurvata bij ons online kopen.

Wij leveren vers van de kweker en altijd van hoge kwaliteit. Al is elk beetje mooi meegenomen natuurlijk. Oorsprong Het land van herkomst van de Beaucarnea is Mexico en de omliggende landen in Centraal Amerika. In Mexico groeit de Olifantspoot , of Pony Tail zoals hij in het buitenland wordt genoem in de dorre woestijn landschappen.


Kamerplanten geven kleur aan je interieur en zijn goed voor het binnenklimaat. Binnenplanten geven zuurstof af en zorgen voor een prettige atmosfeer in huis. De meest populaire kamerplanten zijn de makkelijke kamerplanten zoals de cactus en vetplanten, maar ook de pannenkoekplant blijft mateloos populair. Door een goede groei ontstaat een stam waarvan de voet steeds dikker wordt. U mag de Beaucarnea gewoon Olifantspoot noemen, vanwege de vorm van zijn stam.


Of Ponytail, vanwege de bladerkruin. Net als cactussen en vetplanten slaat hij water op. Een ideale kamerplant om te kopen wanneer je weinig tijd hebt voor de verzorging.


De stam van de olifantenpoot plant slaat water op, laat daarom de grond van een Beaucarnea opdrogen voordat de kamerplant opnieuw water krijgt. Een Beaucarnea is redelijk gevoelig voor teveel water. Deze Olifantenpoot of Olifantspoot is speels vertakt en heeft minimaal drie mooie stammen op verschillende hoogten.


De krullen zijn al wat langer en dansen sierlijk in de lucht. De Olifantenpoot krijgt in een grote, brede, ronde pot van prachtige, authentieke materialen een heel stoer uiterlijk. De plek mag alleen niet volledig in de schaduw zijn, anders stopt de groei.


Omdat de Beaucarnea water opslaat in de stam, hoef je echt niet veel water te geven. De officiele naam is Beaucarnea. Het is een gemakkelijke kamperplant welke eigenlijk weinig eisen stelt.


Zij is gemakkelijk te verzorgen en door de attractieve stam en het leuke bladhoofd erg geliefd als kamerplant. De kamerboom staat ook bekend als olifantspoot en valt niet alleen op door zijn aparte silhouet, maar ook door zijn onverstoorbaarheid. Hij groeit langzaam, maar gestaag en kan tegen een stootje.


De plant dankt haar naam olifantspoot aan haar stam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts