woensdag 10 februari 2016

Emst kaarsenmakerij

Met unieke zelfgemaakte ontwerpen. Een park waar een hoop te beleven is, voor jong en oud! In onze ambachtelijke kaarsenmakerij kun je volgens de eeuwenoude methode je eigen kaarsen dompelen.


Nadat ze van een draai en en een mooi kleurtje zijn voorzien, mogen ze mee naar huis genomen worden. Ook superleuk is het ballonkaarsarrangement.

Reviews erg leuke activiteit! Mijn kinderen stonden te springen om weer. Een bijzonder park waar een hoop te beleven is, voor jong en oud.


Door de combinatie van een forellenkwekerij, visvijvers, een speeltuin, een kaarsenmakerij en een (dag)restaurant is er voor iedereen wel iets leuks te doen! Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen. Kaarsenmakerij : Samen met je vriendjes en vriendinnetjes maak je supermooie kaarsen!


Je gaat ze eerst dompelen in een bak met kaarsvet. Daarna zoek je een mooie vorm en een gave kleurencombinatie uit.

Houd dan in je achterhoofd dat het een voorspelling is. Negen van de tien keer is de voorspelling erger dan de werkelijkheid. Die maakt het niks uit of het nou regent of dat de zon schijnt.


De kaarsenmakerij is perfect alle hulp wordt geboden. Je kunt altijd even binnen schuilen voor een buitje. Buiten is het warm, maar binnen in onze kaarsenmakerij is het aangenaam koel! In het park kun je lekker spelen in het water of de speeltuin.


Dus ook daar kun je verkoeling zoeken. Emst ligt Gezinspark ’t Smallert. Ook zijn is workshopruimte en kaarsenwinkeltje. Naast dit kan je ook zelf kaarsen maken: bijvoorbeeld een ballonkaars.


Een markante man met hoed en baar die me veel kan vertellen over het ontstaan van het forelvissen. Naast de visvijvers en kwekerij heeft ’t Smallert ook een groot speelpark en kaarsenmakerij. Welkom bij kaarsenmakerij Miranda.


De ambachtelijke kaarsenmakerij van Drenthe. Hier vind je voor elke sfeer een kaars.

Ben jij op zoek naar een handgemaakt kaars? Op onze prachtige locatie worden in de kapschuur naast ons woonhuis de kaarsen gemaakt. Hier hebben wij een atelier en winkel waar allerlei soorten kaarsen en woonaccesoires te koop zijn.


Wij zijn een ambachtelijke en historische kaarsenfabriek, gevestigd aan de haven van het pittoreske dorpje Eenrum. Bij ons kunt u zelf uw eigen kaarsen maken, een unieke belevenis! Door de dompelmethode ontstaat een zeer kompakte kaars. Uniek op de Veluwe is kaarsenmakerij ’t Smallert in Emst. Gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle en is meer dan een bezoek waard.


Hier worden volgens eeuwenoude methoden kaarsen gemaakt en gedompeld. In de vitrines ziet u een klein collectie van handgemaakte antieke kaarsen. Als klap op de vuurpijl is er ook nog een kaarsenmakerij ! Smallert heeft naast een forellenkwekerij ook een visvijver met forellen.


Ambachtelijke kaarsenmakerij De Tonkerij van kaarsenmaker Marco Wilbrink in Klarenbeek. Hij maakt in zijn atelier prachtige kaarsen op traditionele wijze van de.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts