donderdag 11 augustus 2016

Altron buismotor

Altron buismotor

Ontvang onze aanbiedingen en acties. Meld je aan voor onze nieuwsbrief. Productcatalogus altron buismotoren. Altron buismotoren en accesoires. Handleidingen altron motoren.


Faac tmzonwering of rolluikmotor voor een extra lage prijs. Nu online via webshop bestellen vanaf € 8- incl. Met de rolluikmotor bedient u rolluiken en zonwering gemakkelijk op afstand. Voor meer rolluikmotoren van verschillende merken bekijkt u onze gehele collectie.


Door de toepassing van het easy clipsysteem bevestigt U in een mum van tijd de motorsteun vast op de motorkop. Zij hadden maar één doel voor ogen: het ontwikkelen van één van de beste mechanische buismotoren en deze motor tegen zeer interessante prijzen te kunnen aanbieden. De buismotoren van dit merk zijn zowel voor draadloze bediening als voor bediening met schakelaar te koop. Alle merken handzenders Bij Rolluikonderdelen.


Voor kant as bediening met schakelaar. Op voorraad Bestellen Meer info. Let op, dit is een uitlopend artikel, wanneer niet op voorraa zal deze niet meer leverbaar zijn! V souladu s nařízením GDPR (General Data Protection Regulation) Vás informujeme, že Vaše osobní údaje využijeme výhradně pro komunikaci v souvislosti s. Bespaar tot wel via kiesproduct. Speciaal voor rolluiken en screens met een kleine buisdiameter.


Past ook in een rolluikbuis kantig van minimaal binnendiameter van mm door middel van de adapter. Geschikt voor rolluiken of zonwering. Inclusief zijadapter voor. Buismotoren : Buismotoren voor zonwering.


Altron buismotor

Twijfelt u welke buismotor u nodig heeft? Bekijk dan onze handige keuzehulp welke buismotor heb ik nodig? Een losse buismotor is handig als u de oude buismotor met precies hetzelfde type gaat vervangen en verder alles nog goed is.


Motor black mm Mechanisch Black, de 1e altron motor, voorzien van een mechanische eindafstelling, die bekend staat om zijn precieze instelling en het behoud van de eindposities. Vaak wordt dit type ook wel de standaard spindelmotor genoemd. De toepassing, voor dit type motor, zijn vooral in rolluiken, screens en open zonneschermen.


Ik heb een somfy buismotor ltde condensator daarvan heeft het begeven. Dit is een aderige condensator. Heeft iemand een idee waar ik deze kan kopen? Een buismotor is een langwerpige elektromotor waarvan de behuizing buisvormig is uitgevoerd. Dit type motoren wordt veel toegepast in zonweringen en rolluiken.


De buismotor wordt met de as gekoppeld door gebruik te maken van een adapter en een meenemer. De handleiding geldt ook voor ander type motoren. Voorbereiding afstellen buismotor 1. Verwijder de voorkap van de rolluikkast.


Altron buismotor

Doe dit door de RVS schroefjes aan de voorzijde te verwijderen. MONTAGE HANDLEIDING PLAATSEN BUISMOTOR Deze motor werd u door een vakkundig bedrijf voor screen- zonweringstechniek geleverd. Brengt u zelf geen veranderingen aan het product aan! Een veilige werking is dan niet meer gegarandeerd. Leer zelf de buismotor installeren in je rolluik met lint Heb je zelf een rolluik met lint en wil je dit electrisch maken, dan kan dit vrij eenvoudig.


De getoonde afbeeldingen zijn als voorbeeld bedoeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts