woensdag 3 augustus 2016

Tafelklok antiek

Boek Antik nu op Travelstore. Geniet van je vakantie naar Turkije, wij verzorgen de rest. Kies uit 1producten vanaf € 80. Grote collectie tafelklokken vind je hier!


Bekijk alles met tafelklok ! Vogelenzangseweg Vogelenzang.

Mooie zwart houten kast, ingelegd met koper. Antieke tafelklok comtoise te koop. Klok slaat om het half uur. Op het hele uur, twee minuten later, repeteer slag.


Er is eventueel ook een console bij. Onder tafelklok klassiek vallen de modellen, die meestal zijn gekopieerd van antieke tafelklokken. Maar ook op dit gebied zijn inmiddels al weer fantasievolle variaties bedacht met betrekking tot de antieke modellen.


De tafelklokken zijn voorzien van een Duits quartz uurwerk met drie jaar garantie en zijn reeds verkrijgbaar vanaf euro.

Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


De categorie tafelklok is onderverdeeld in tafelklok klassiek, opwind tafelklok klassiek en tafelklok modern. Deze lange garantie kunnen wij geven, omdat onze tafelklokken zijn voorzien van Duitse kwaliteitsuurwerken, zowel mechanisch als quartz. Alle tafelklokken vind je op beslist.


Op de uurwerken wordt daarom ook drie jaar garantie gegeven. Denk maar aan een seventies bureau, een art deco lamp, een vooroorlogse vaas, een design tafel of die prachtige retro radio. Een Engelse tafelklok met maan en datum voor de Hollandse markt,. De klokken collectie op tweedehands klokken wordt met enige regelmaat aangevuld met nieuwe klokken zowel antiek als tweedehands. Deze worden altijd van te voren nagekeken zodat u er zeker van bent een klok te kopen met een goed functionerend uurwerk.


Naast het uurwerk wordt ook de kast bij de houten klokken altijd van te voren gepoetst. Lars Gude en Jos Meis hebben van hun passie antieke klokken hun beroep gemaakt. Dit heeft geresulteerd in een collectie zeldzame antieke klokken die hun kennis en smaak weerspiegelt.


Hierbij staat de hoge kwaliteit en authenticiteit altijd centraal. Daaruit blijkt maar weer dat een tafelklok onmisbaar is in een woning. Een tafelklok past ook uitstekend in de boekenkast, op een dressoir of op het aanrecht.

Staande klokken, hangklokken, tafelklokken , reisklokken, polshorloges, zakhorloges, overige en consoleklokken. Tafelklokken van alle merken op beslist. Vandaar de naam schoorsteenpendules.


Sindsdien is zijn deze pendule- en tafelklokken niet meer weg te denken uit de vele huiskamers en zorgen ze voor een ouderwetse gezelligheid. U zoekt een antieke tafelklok ? Jongerius Clocks heeft een grote collectie tafelklokken in de verkoop. Twee rondgongen voor geluid.


Mogelijkheid om de slag aan en uit te zetten. Daarbij stelwijzer om de klok sneller of. Wij hebben het grootste aanbod antieke klokken in de regio. Met meer dan 2klokken heb jij voldoende keuze! Dit aanbod bestaat onder andere uit antieke Friese staartklokken, staande klokken, tafelklokken , reiswekkers, comtoise klokken, schoolklokken en nog veel meer.


De eigenaar en klokkenmaker Marcel is een echte vakman.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts