woensdag 24 augustus 2016

Berdo klokken

De laatste klokken trends. Bekijk ons unieke assortiment klokken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online.


Shop nú eenvoudig en snel op beslist.

Van het merk mobatime hebben we de meeste moederklokken. Ook Wahrton levert moederklokken. Deze moederklokken hebben wij in het. Ziekenhuizen, Scholen en bedrijfspanden. Quartz, Radiogestuurd of Systeemklok NTP, Airtime en Nevenuurwerk.


Voor inbouw in muur met bevestiging tegen achter binnen wand. LED klok met Flush panel en Back Box. A, 420A en 490A serie multi functionele klokken 420A.

Als u ons mail stuurt ontvangt u van ons binnen uur een reactie. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Verfraaien van uw huis met klokken. Ruim assortiment online bestellen!


Ideal Met iDEAL kunt u vertrouw veilig en gemakkelijk online betalen. Voor 12:uur bestel morgen in huis. Berdo klok radiosynchrone. Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.


Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door. Alle klokken zijn voorzien van een quartz uurwerk en functioneren op een batterij. Indien uw nieuwe klok is uitgevoerd met een zendergestuurd uurwerk wordt deze automatisch na het plaatsen van een batterij op tijd gezet.


Ook de wisseling van zomer- en wintertijd. Om je beter van dienst te zijn. Vandaag bestel morgen in huis! BTW € Subtotaal excl. Mobatime klokken voor binnen.

We hebben een uiteenlopende keuze voor ieders smaak. Standaard hebben de klokken een witte behuizing van kunststof of metaal. De klokken kunnen in elke RAL kleur geleverd worden.


Op voorraad √ Snelle levering.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts