maandag 15 augustus 2016

Artifort tulip

Ruime keuze uit goedkope Relaxstoelen. Bekijk nu ons volledige aanbod en profiteer vandaag. Ontdek alle opties en hoe mooi top-comfort kan zijn. Vraag direct gratis de brochure aan.


Professionele zitanalyse ontvangen? Bekijk ze in onze webshop of bezoek de showroom.

Kom eens langs in onze showroom. Bestel online of kom langs! Zoek naar dsw stoel op de nieuwe KensaQ. De Tulip fauteuil is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: met een kruisvoet of draaibaar én in vele verschillende kleuren en stofsoorten. Deze artifort tulip midi fauteuil is bekleed met stof - artifort selecte kleur 280.


Alsof pierre paulin de flower power heeft voor. Nieuw Ophalen of Verzenden. En dat zie je direct terug in het herkenbare assortiment.

Dit populaire Nederlandse merk staat bekend om haar tijdloze banken en stoelen, veelal in vrolijke kleuren. Belangrijke ontwerpers zijn o. Pierre Paulin, Geoffrey Harcourt, René Holten en Patrick Norguet. Grootste assortiment gekleurde eetkamerstoelen. Artifort Little Tulip eetkamerstoel SHOWMODEL.


Sierlijk, vloeien vrolijk en licht zijn enkele van zijn eigenschappen. Zo kunt u goed een aan- of verkoop beoordelen op basis van de huidige vraagprijs. Deze fauteuil heeft een gepolijst aluminium schijf en wordt standaard geleverd met een viltring. De buis is standaard gepoedercoat.


Dit exemplaar is draaibaar. Dit item is op aanvraag te. Eigenzinnig design, strak gestoffeerd met vloeiende lijnen en een fantastisch zitcomfort. Te bewonderen in collecties van het Museum of Modern Art en Centre Pompidou.


Het geeft uitstraling aan de inrichting en bepaalt de sfeer. De vorm doet je denken aan een ontluikende bloem of een vriendelijke glimlach. Design meubelen met een tijdloze en indrukwekkende uitstraling, waar de tand des tijds geen invloed op lijkt te hebben. Zijn werk is te zien in musea over de hele wereld en hij stond bekend als de man die van design kunst maakte.


Verschillende meubelen zijn te zien in het Museum of Modern Art en het Centre Pompidou.

Als een ontluikende bloem of een vriendelijke glimlach. De eetkamerstoel heeft een trompetvoet en staat prachtig aan een eettafel of in een vergaderruimte. Mogelijk in vele stoffen, kleuren en ook in leder. Het onderstel is verchroom maar kan ook worden gepoedercoat. Deze middelgrote fauteuil is de perfecte maat tussen de Little Tulip eetkamerstoel en grote Tulip fauteuil.


De Tulip Midi, destijds genaamd F54 heeft een cross-base onderstel of schijfonderstel. Met een ruime keuze uit hoogwaardige stoffen, leersoorten en kleuren is Little Tulip volledig aan te passen op uw interieur en woonsmaak. De fauteuil is uit te voeren met een trompetvoet, een draaibare trompetvoet en een kruispoot. Deze stoel met een sierlijk en vrolijk karakter is daardoor een must-have voor iedere eetkamer. De hoge rug zorgt voor het optimale zitcomfort en geeft een uitnodigende sfeer.


Deze Jima stoel past ideaal als vergaderstoel aan een vergadertafel, werkeilan bureau, als kantinestoel aan de eettafel of bistrotafel in uw bedrijfsrestaurant of andere horecagelegenheid. De Little Tulip is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Kortou kunt alle kanten op met de Jima stoel. Het is een ingetogen ontwerp met strakke lijnen en subtiele details. Kenmerkend voor het ontwerp zijn de inkeping in het midden van de zitting en de ranke sledevoet die van uit de achterzijde doorloopt tot in de voorzijde van de bank.


Topdesign van topkwaliteit. En daar houden wij van bij Eurohome Interieur. Toonaangevend op het gebied van exclusieve design meubelen.


Typerend voor het bedrijf zijn de onderscheidende en spraakmakende ontwerpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts