maandag 8 augustus 2016

Riverdale dienblad ovaal

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Ruim assortiment online bestellen! Naast het praktische gebruik is. Een prachtig riverdale dienblad voor op tafel.


Dit ovale dienblad heeft een authentieke en trendy uitstraling. Het blad heeft een opstaande rand. Natuurlijk heeft niet iedereen dezelfde smaak, of hetzelfde interieur. U treft hier voldoende keus om iets te vinden dat u bevalt. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale , countryfield.


Dienbladen koop je eenvoudig online bij bol. Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang nu korting.


Riverdale dienblad ovaal

We houden je up-to-date over de nieuwste collecties, laatste trends. Bekijk het goedkope assortiment van de beste kwaliteit online Profiteer van de beste aanbiedingen. Ronde en ovalen dienbladen. Koffieplateaus, dienbladen , bierglasdragers, rond of ovaal , bij XXLhoreca heeft u volop keuze uit een groot assortiment dragers voor de horeca.


Speciaal voor de selfservice horeca zijn de dienbladen gefabriceerd van sterke materialen als melamine, polypropyleen, RVS of hout dat is voorzien van een beschermde coating. Glasvezel versterkt polyester. Ideaal voor intensief gebruik.


Rubberen antislip laag, zowel droog als nat effectief. Breng snel en makkelijk meerdere drankjes van A naar B met dit ovale dienblad. Het dienblad heeft anti-stip zodat de glazen niet verschuiven tijdens het lopen, wel zo fijn! Was je opzoek naar een andere vorm of kleur dienblad ? Neem een kijkje tussen ons gehele aanbod aan dienbladen ! Resultaten van zoekmachines! Zowel een rond dienblad als ook een vierkant dienblad zijn de meest gebruikte modellen.


Vergelijkbare zoekopdrachten voor ovaal dienblad. Een rond dienblad is momenteel erg in trek. Trendy is het bijvoorbeeld om ronde dienbladen te combineren met een kandelaar. De meeste winkels hebben slechts een beperkt assortiment dienbladen en het vinden van het juiste dienblad vereiste een speurtocht langs de verschillende categorieën en afdelingen.


Riverdale dienblad ovaal

Een ovaal zilveren dienblad met uitgezaagde krulmotief en opgesoldeerde parelrand. De sierlijke rand is afgewerkt met uitgezaagde grepen. De bodem van het dienblad is gesoldeerd in een zware filetrand. Ons eigen karakter komt terug in alle items voor jouw interieur.


Groot ovaal zilveren dienblad met à jour gezaagde galerieran geïntegreerde handvaten en afgezet met een parelrand. Zilveren dienblad riverdale - Woonaccessoires. Zeker als het gaat om de dienbladen , planken en schalen. Zo zijn de items niet alleen voor praktisch gebruik.


Riverdale dienblad ovaal

De bladen zijn ook te gebruiken als decoratief item. Zet een dienblad op een kruk of poef om een extra bijzettafel te creëren tijdens een feestje. Riverdale is endless in style. De grootste online horeca groothandel met alle horeca artikelen in één webshop.


Zoek naar dienblad ovaal op Kelkoo.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts