donderdag 25 augustus 2016

Decoratie vintage

Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Shop onze badkamerartikelen! Maak een ruimte voor ontspanning. Vind iets voor alle stijlen! Keuken interieur accessoires.

Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. Bestel eenvoudig en snel op beslist. Onze grote loods in Eindhoven is vol met al wat mooi, bijzonder en soms ook gewoon praktisch is.


Van houten lange tafels en complete loungesets tot goud bestek en ringendoosjes. Alles wat je nodig hebt om jouw bohemian wedding, personeelsfeest in festivalsfeer of vintage fotoshoot net dat beetje extra te geven. Je zocht naar: decoratie ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn.


Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties.

Laten we aan de slag gaan! Ben jij van de moderne stijl of vind jij het juist hartstikke gaaf om terug te duiken in de tijd en een gehele vintage bruiloft te hebben? Heb je een trouwjurk in een mooie vintage stijl? Laat je decoratie dan ook de sfeer van toen uitstralen. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Voor iedereen een voordeel. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Mooi Twiggy pashoofd in minder voorkomende kleur zwart, ter decoratie of gebruik in een winkel. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Ze kan een hoe bril en ketting om als je zou willen.


Op zoek naar decoratie of vintage artikelen voor in de badkamer om jouw badkamer net even dat beetje extra te geven? Breng bijvoorbeeld de huiselijke sfeer terug door gebruik te maken van houten materialen, zoals een trapje of een krukje. Elk weekend worden er door ons minimaal items geplaatst op marktplaats. Dit zijn items met name uit. Naast vintage meubels bieden we ook een selectie aan van vintage decoratie.


Twiggy (Lesley Hornby) was een bekend fotomodel uit de '60s en ook bekend als actrice en zangeres.

Ben je gek op trouwartikelen met veel jute en naturel kleurtjes? Dan is een vintage wedding zeker iets voor jou! Vintage meubels brengen een unieke sfeer in huis. Wij hebben een uitgesproken voorkeur voor Deens design. Op zoek naar een manier om een ruimte in uw zaak of huis te voorzien van een echt retro, vintage of stoer sfeertje zonder veel tijd en geld te hoeven steken in schilderwerk, of dure attributen?


Dan bieden metalen reclameborden de uitkomst!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts