maandag 22 augustus 2016

Demidekk strukturlasyr

Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel. Dit geeft een betere bescherming dan andere transparante producten. Doordat dit een hybridebeits is (alkyd en acryl) is deze beits ontzettend goed bestand tegen UV en erg milieuvriendelijk.


Deze houtverf is bestand tegen schimmelgroei. Goed vochtregulerend (ademend), en uitstekend kleurvast.

Leverbaar in de klassieke Noorse kleuren, maar ook in vrijwel alle kleuren via het Jotun mengsysteem. Demidekk Strukturlasyr bevat onder meer bestanddelen tegen schimmelgroei. De binnenzijde van buitenhoutwerken, ramen, kozijnen en deuren afwerken met één of twee lagen van een afsluitend verfsysteem.


Het oppervlak moet schoon, droog, zuiver en gezond zijn. DEMIDEKK ULTIMATE niet verwerken in de volle zon. Om het beste resultaat te bereiken, dient nieuw hout zo spoedig mogelijk behandeld te worden. Om deze reden mag hout nooit langer dan circa zes weken onbehandeld aan de buitenlucht blootgesteld zijn.


Geschikt als: beits op ondergronden waar men een onderhoudsduur van maximaal jaar als groot voordeel ziet, bijv.

Deze beits is een watergedragen, transparante houtbehandeling voor buiten. De naam is gekozen vanwege zijn eigenschap: Strukturlasyr laat de houtstructuur zichtbaar en maakt het zelfs mooier. Breng het goed verdeeld aan op 1-platen tegelijk.


Werk regelmatig en voorkom vlekken op de nog niet behandelende onderdelen. Gebruik verwerkingsgereedschap speciaal ontwikkeld voor watergedragen producten. Het is milieuvriendelijk met een laag VOS gehalte (oplosmiddelen) en bevat bestanddelen om het hout te beschermen tegen schimmelgroei. Een afwerking volgens ons systeem zorgt voor een garantie van een lange onderhoudsinterval. Voor verwerking van deze producten raadpleeg altijd eerst het Technisch Datablad.


En utomhuslasyr baserad på en kombination av alkydolja och akryl, vilket ger produkten en avsevärt längre hållbarhet än traditionella lasyrer, med underhållsintervall upp till år. Glans och kulör bevaras under lång tid. Topproducten van Caparol zijn Capatex Ultra , Capacryl aqua uniprimer , Capacryl aqua pu satin , capalac allgrund. Lucite heeft volgende topproducten Lucite Housepaint. Demidekk strukturlasyr is een watergedragen transparante houtbehandeling voor buiten, welke gebaseerd is op een unieke combinatie.


Superbeis geeft een betere bescherming dan andere transparante producten. Trebitt Superbeis kan worden gebruikt op nieuw houtwerk, geperst geïmpregneerd hout en reeds behandeld hout. Ondergrond goed reinigen met Pingo Cleaner en nawassen met schoon leidingwater, alle stof en losse delen verwijderen.


Ondergronden met schimmelgroei moeten worden schoongemaakt met een schimmelwerend middel.

Trebitt Super beits STRUKTURLASYR is een wategedragen transparante houtbehandeling voor buiten. Al meer dan jaar is deze productlijn van Jotun te verkrijgen op de Nederlandse markt. De Demidekk -lijn van Jotun kent verschillende producten, waaronder als absolute topper de Demidekk Ultimate Täckfärg. Resultaten van zoekmachines! Jotun Houtverf, de beste verf voor al uw houtproducten.


Jotun Demidekk Ultimate is onderhoudsarm tot wel jaar, leverbaar in alle RAL kleuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts