donderdag 4 augustus 2016

Bruno ninaber horloge

Bruno ninaber horloge

Ontdek Verborgen Schatten en Unieke Items in Meer Dan Categorieën. Cata is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke. Specialistisch advies nodig?


Bruno ninaber horloge

De ontmoeting tussen de zachte, leren band en de massief titanium horlogekast speelt de hoofdrol. Een horloge is een object tussen sierraad en gebruiksvoorwerp in. Hoe meer ‘getekend’ door gebruik, hoe rijker het object wordt, als een zwerfkei. Alles wat onnodig is, is weggelaten. Met die gedachte zijn deze horloges ontworpen.


Dit horloge heeft een bewerkte, leren polsand en een stoere massief, titanium horlogekast. Het is een tijdloos sieraa welke gedurende de tijd verstrijkt enkel mooier wordt. Prachtig armbandhorloge van de nederlandse industrieel ontwerper bruno ninaber.


Bruno ninaber horloge

Horloge bestaat uit rvs frame me. Zo goed als nieuw Ophalen of. De filosofie: alles wat onnodig is, is weggelaten. Bijzonderheden: banden die ook zijn na te bestellen.


Zijn designs springen in het oog en worden over de gehele wereld geprezen. Sieraden willen gedragen worden. Uitgestald in een vitrine zijn ze stil en eenzaam - pas op de huid komen ze tot leven. Ze zijn de gebruiker als het ware op het lijf geschreven.


Dat ervaar je zodra je ze aanpast. Ninaber van Eyben, Bruno Vormgeving. Er werd geen horloge geleverd. Dan komt hij snel en leuk verpakt jouw kant op.


Voor horloges van deze merken kunnen we de batterijtjes verwisselen en horlogebanden leveren. Ook van andere horlogemerken wisselen we de batterijtjes, meestal klaar terwijl u wacht. Deze pin is ontdekt door David Henry. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.


Een stalen horloge , een classic! De kunstof banden kunnen gewisseld worden en ook los besteld worden. De prijs is voor de stalen combinatie. Hij ontwerpt en produceert producten, die inmiddels tot de klassiekers van de Nederlandse vormgeving behoren, zoals zijn horloges en de voorzitterhamer van de Tweede Kamer.


Samen met zijn team, klein maar heel erg toegewij bedenkt hij slimme oplossingen om functionele voorwerpen te maken die toch een poëtische kwaliteit en een zuivere relevantie behouden in het eindresultaat. En nu, zoveel jaar later ben ik aangeraakt door het horlogevirus, in het bijzonder door de vintage variant. Ik wil er een voor mezelf. In het Nederlandse decimale muntstelsel, gebaseerd op de gulden, is er tweemaal een muntcoupure geweest die de waarde van vijf gulden droeg.


Together with his small, but very dedicated team, he devises smart solutions to create functional objects while preserving a poetic quality and a pure pertinence in the end result. Deze startpagina gaat over horloges. Uw link direct online hier? The auction you are viewing has now ended Show current auctions. Uitstekende service en gratis levering vanaf € 100.


Het grootste aanbod dameshorloges en herenhorloges , het makkelijkst om te bestellen en ook nog eens razendsnel in huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts