vrijdag 26 augustus 2016

Modern interieur design

Vraag Gratis een Adviesgesprek aan bij IN. Op veel Meubels is Persoonlijk Maatwerk Mogelijk, Vraag naar de informatie! Maak lay-outs voor drukwerk en digitale media die van de pagina af springen.


Een modern interieur kan je op verschillende manieren bereiken in je woning. Blader door onze artikels voor unieke ideeën.

Natuurlijke materialen, fraai design en kleurrijke accessoires geven vorm aan deze prachtige moderne interieurs. We hebben allemaal wel een beeld bij ons droomhuis. Het ene droomhuis is klassiek vormgegeven en is voorzien van een klassiek interieur en een landelijke tuin. Find and save ideas about modern interior design on Pinterest. Wonen in een interieur , helemaal van nu?


Neem plaats op de organisch vormgegeven fauteuil en ruik en voel de kwaliteit van het leer. Featuring modern living room, kitchen, bedroom and bathroom interior design ideas for your house. Wij willen je volop inspiratie geven en slaan daarbij een modern interieur natuurlijk niet over.

Het mooie aan deze woonstijl is dat hij perfect te combineren is met andere woonstijlen. Modern interieur inspiratie. Welke kleuren zijn geschikt voor een moderne woonkamer? Monochrome kleuren zijn de meest populaire kleuren voor de moderne woonkamer, naast zwart en wit kunnen ook grijstinten worden ingezet voor het invullen van grote wandoppervlakken.


Creëer contrast met decoraties in een felle kleur. Laat je inspireren door de vele interieurprojecten, vind inrichting advies bij de interieurtips en ontdek de nieuwste design meubels en trends op onze blog. Op zoek naar een interieurwinkel of interieurarchitect? Een moderne woonkamer is de ideale plaats om na een drukke werkdag volledig tot rust te komen. Je kan kiezen voor een hedendaagse look door gebruik te maken van moderne materialen zoals gietvloeren en strakke meubels.


Wil je de moderne sfeer volledig doortrekken, kan je eventueel ook opteren voor een minimalistisch interieur. A significant challenge many of our clients face is a lack of understanding or vocabulary to describe and define their personal interior design style. With an abundance of unique design styles, it can be daunting to decipher which style will work best for you. Een zeer strak modern interieur , met bijzonder vormgegeven objecten, strakke lijnen en dito vormgeving valt in de categorie design interieur.


Design is een zusje van “ modern ”. Less is more” geldt in deze woonstijl nog veel meer. Er is geen plaats voor poespas, wel voor bijzondere creaties die meteen je belangstelling trekken.

In veel moderne huizen wordt ook gewerkt met een volledig witte basis van strak gestucte muren gecombineerd met stalen raampartijen of betonnen pilaren. Een goed interieur is pas echt af wanneer het gecombineerd wordt met design woonaccessoires. Flinders is een winkel waar je prachtige design meubels en verlichting ontdekt die passen bij jouw interieur. Uw droommeubel op maat gemaakt. Van 3D-ontwerp tot realisatie.


Jun Our favourite interior design type is minimalist but not clinical. We like clean lines, good colour contrasts and well thought out placement of. Kijk voor luxe wooninspiratie op HOOG design. Apart from the interior design , our architects also offer exterior design services, considering that the interior design is good for outdoor use. Denk bijvoorbeeld aan een design interieur met, de naam zegt het al, design meubels en grote accessoires die een statement maken.


Maar ook een City Loft is modern met diverse strakke meubels, warme kleuren en genoeg plaats voor artistieke pronkstukken. Wij kunnen je helpen met kleine interieur vragen, maar je kan ook bij ons terecht voor een totaal interieurontwerp en de realisatie. Jouw wensen staan hierbij centraal. Wij zien het interieur als een geheel, waarin indeling, stijl en product elkaar versterken.


We bring to you inspiring visuals of cool homes, specific spaces, architectural marvels and new design trends. Waar moet ik op letten bij het inrichten van een moderne woning? Een modern huis inrichten houdt in dat er zo min mogelijk frutsels en franjes in het interieur voorkomen. Witte wanden zijn een absolute aanrader, maar een contrasterende muur kan zowel warmte bieden als een blikvanger zijn zonder van het moderne design af te wijken.


Lineo moderne interieurs (meubelzaak regio Eindhoven) biedt u een grote collectie topmerken moderne design meubelen en professioneel interieuradvies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts