dinsdag 30 augustus 2016

Plaid geruit

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Van zacht katoen tot warm wol, verschillende materialen voor ieder moment.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.

Alle plaids vind je op beslist. Bestel simpel jouw woondekens online. Geruite plaid Ladak, donzig en uiterst zacht. Grote geweven ruiten in warme tinten. Dankzij de klassieke uitstraling van plaids met ruitjes zijn ze een leuke toevoeging aan het interieur.


Bovendien zijn de geruite plaids in ons assortiment heerlijk zacht en warm. Je hebt keuze uit verschillende kleuren en materialen.

Heerlijk op de bank genieten met dit fijne warme plaid van het trendy Nederlandse merk HK living! Met de koude nachten en korte dagen is dit een ideaal plaid. Door zijn stoere geruite design met zwart en wit is het niet alleen een plaid om jezelf op te warmen, maar ook voor de sier neer te leggen in de woonkamer! Bijzonder aangenaam en duurzaam in gebruik. Een Schotse ruit of toch liever een meer ingetogen dessin.


In onze collectie vindt u heel verschillende plaids , allemaal gemaakt van pure natuurlijke materialen. Ruiten, visgraat, krijtstreep, stippen, effen kleuren en nog. Een plaid is de perfecte vriend voor binnen en buiten. Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres.


Wij beschikken over een groot assortiment aan plaids in verschillende kleuren en patronen. Unieke collectie wollen dekens, wollen plaids , militaire dekens en babydekens. Gemaakt van fijne schapenwol, Merino en Kasjmier wol. Kies uit producten vanaf € 190.


Zoek naar geruite plaid op Kelkoo. Vergelijk alle geruite plaid aanbiedingen van online winkels en lees reviews voor extra informatie. De wollen plaids zijn soepel en zacht en verkrijbaar in veel verschillende kleuren en dessins.

De plaids zijn onderling mooi te combineren en per plaid hebben we combinatie suggesties gedaan, maar er zijn natuurlijk heel veel mogelijkheden. Dus kijk wat bij jouw interieur het mooist zal zijn, zodat je lang van de plaid kunt genieten. Zachte en warme dekens met duizenden decoratieve designs om uit te kiezen.


Niet alleen heerlijk warm en knus, ook een vrolijk kleuraccent. Deze wollen plaid kun je qua gevoel en dikte het beste vergelijken met z'n ouderwetse deken, lekker dik en warm dus. Deze plaid is geweven van 1 pure wol.


Heerlijk zacht plaid , ideaal voor op de bank of stoel om lekker onder weg te kruipen. De afmeting van dit plaid is 130x1cm. Ook ideaal om mee naar het strand te nemen.


Plaid antraciet geruit € 59. Ik ben zeer tevreden over de luxe-uitstraling, kleur en kwaliteit van de plaids ! Twee jaar geleden heb ik mijn eerste wollen plaid besteld bij Bellebien en nu bestel ik er weer een. Tijdens de koude winterdagen kun je kiezen voor een wollen plaid om je huis extra warm in te richten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts