maandag 8 augustus 2016

Bevestiging luxaflex

Bevestiging luxaflex

Al meer dan jaar dé specialist in mooi wonen. Bekijk ons assortiment online! Alle jaloezieën vind je op beslist. Bestel simpel jouw raamdecoratie online.


Bevestiging luxaflex

Alle montagesteunen waterpas en in één lijn monteren. Plaats van bevestiging Teken de posities voor de steunen af. Let hierbij op de positie van de eindstops in de. Luxaflex jaloezieën zijn in verschillende uitvoeringen te bestellen voor bv.


Koordrem in de bovenbak van de jaloezie ( Koordrem moet Appart Bijesteld worden ) dit te beoordelen als je naar het. Verzeker u ervan dat de plaats van de bevestiging voldoende deugdelijk is. De onderlinge afstand mag maximaal 6mm bedragen. De steunen dienen gelijkmatig verdeeld te worden over de breedte van de jaloezie. Houd rekening met obstakels zoals raamhendels e. Houdt rekening met de maximale tussenafstanden, zoals aangegeven in de tekening.


Let erop: dat de steunen exact waterpas staan afgetekend. Klik de tuimelstaaf vast op de daarvoor bestemde bevestiging. Afstand koordstopper bepalen.


Trek de jaloezie volledig naar boven en meet de maat vanaf de vensterbank of vloer tot aan de onderzijde van de jaloezie. Deze maat is de juiste afstand voor de koordstopper. Koop bij de fabriek en bespaar tot wel ! Wij produceren alle soorten zonwering, waaronder jaloezieën en rolgordijnen, in onze fabriek voor u op maat. Voor het ophangen van raamdecoratie op kunststof kozijnen zonder te hoeven boren en schroeven maken we onderscheid tussen twee verschillende bevestigingsmogelijkheden.


Dit gaat om de bevestiging op draai- of kiepramen en de bevestiging op vaste ramen. Beide hebben ze een ander montagesysteem. We leggen ze hieronder graag aan je uit.


Of bezoek één van onze winkels. Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende klusbedrijven uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één klusbedrijf of meerdere klusbedrijven bij u uit de buurt. Sindsdien worden regelmatig innoverende originele producten gelanceer in binnen- en buitenzonwering.


Bevestiging luxaflex

Voorsprongsteunen De voorsprongsteunen, op het kozijn, bestaan uit een muurbeugel en een schuifstuk,. Trek aan de bedieningsketting en tuimel de lamelhaken, tot ze haaks op de bovenrail tstaan. Ik heb vanmiddig iemand van luxaflex gesproken, die had het zelf geprobeerd bij haar thuis en daar lukte het ook niet of nauwelijks. Er zitten beugels op een rij en om 1 in lijn te krijgen is vrijwel onmogelijk, tenzij je iets van een houten kozijn hebt.


Ketting-bediening Luxaflex voor buis-binnen-diameter 31mm. RVS metalen optrek-ketting. Linkse of Rechtse bediening.


De Roestvrijstalen ketting wordt door ons op de ketting-bediening geplaatst en eindloos aan elkaar gezet. Een ander optie is montage met clips. Hier komt echter wel een boor aan te pas. Na het boren kun je het rolgordijn eenvoudig in de clips vastklikken.


Wil je dat de onderlat van je rolgordijn tegen je raam aan blijft zitten wanneer je je raam open kantelt? Ook dat kunnen wij voor je regelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts