vrijdag 26 augustus 2016

Capatex

Om kleurverschillen te voorkomen de totaal benodigde hoeveelheid in één keer mengen. Briljante, intensieve kleuren, bijvoorbeeld geel, oranje, rood enz. CapaTex Satin aanbrengen met kwast, roller of airless spuitapparatuur. Opbouw van het verfsysteem.


Multifunctionele muurverf voor binnen- en beschermd buitenschilderwerk.

Waterverdunbaar, milieusparend en reukarm Gemakkelijk en vlot te verwerken, vergeelt niet. CapaTex Decor is op kleur te brengen met Alpinacolor-, AVA-, of Amphibolin-mengkleuren. Bij afname van tenminste 1liter in één kleur kan af fabriek op kleur geleverd worden. Capatex Satin is een zeer hoogwaardige, zijdeglanzende muurverf voor binnen. Uitstekend geschikt voor zwaar belaste oppervakken die goed te reinigen moeten zijn.


Wit is tevens basis voor het ColorExpress-systeem. Hoogwaardige zijdeglanzende latexverf voor oppervlakken die zwaar worden belast en zeer goed te reinigen moeten zijn zoals in bijv.

CapaTex Gloss aanbrengen met kwast, roller of spuitapparatuur. Capatex Ltd is a leading supplier and manufacturer of technical textiles and medical products. CapaTex Fix is bijzonder goed geschikt voor het nivelleren van vaste en poreuze ondergronden die sterk of ongelijkmatig zuigen zoals: pleisters, ongebrand metselwerk. Voor een gladde, goed te reinigen, schrobvaste en structuurbehoudende afwerking op muren.


Niet goed hechtend behang: Volledig verwijderen. Lijm en papierresten wegwassen. Een voorstrijklaag aanbrengen met CapaTex Fix en een tussenlaag met CapaSil Primer.


Oppervlakken met schimmel: Schimmel verwijderen en de ondergrond reinigen met een toegelaten middel, volgens voorschrift van de fabrikant. De ondergrond voldoende laten drogen. Topverf van alle merken koop je online bij Verfwinkel.


Vóór 23:bestel morgen in huis! Capatox is a special cleaner for interior and exterior surfaces. The product contains a cationic tenside named alkyldimethyl benzyl ammonium chloride.


Gepigmenteerde hechtlaag op gladde, matig zuigende oppervlakken. Verbetert de hechting op o.

CapaTex Primer geeft een glad oppervlak en is bijzonder geschikt als structuurloze grondlaag onder alle CapaTex muurverven. Buy from CapatexCare for peace of mind and discreet delivery. Geschikt als matte afwerking op vele soorten ondergronden die goed te reinigen moet zijn. Veelzijdig toe te passen en vlot en gemakkelijk te verwerken.


Omdat de verf dit EU Ecolabel toegewezen kreeg, kan je het nu bij Verf met Advies kopen met je ecocheques. De verf is geschikt als matte afwerking op vele soorten ondergronden, die te reinigen moeten zijn. Caparol CapaTex Primer wit. Capatex manufacture and supply technical textiles, custom converted components and finished products. Get in touch with us and send.


Quantities of 1litres or more in individual colour shades may be ordered ready tinted ex factory. Fixeren met de roller, zónder te spatten! Het is altijd een lastige en tijdrovende klus om transparante voorstrijkmiddelen met de roller te verwerken. Ondanks de vele voorbereidende inspanningen blijft het lastig deze producten netjes en zonder spetters en druipsporen te verwerken.


CapaTex Prestige is geschikt voor spuitapplicatie en door de gladde afwerking en goede vloeiing ook goed te reinigen. Wij mengen elke kleur in elk gewenst merk. Aflevering verbouwen of verhuizen: terugkijken en shoppen (seizoen 2) Sara en Koen droomden van een grotere keuken en meer speelplek voor hun dochtertje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts