vrijdag 12 augustus 2016

Led wijnkoeler

Kom naar de Wijnkoeler Koning. XXL Korting - va 24uur Levertijd! Alle wijnkoelers vind je op beslist. Bestel simpel jouw wijnaccessoires. Kies uit producten vanaf € 95.

Nu alleen met wit LED -Licht te verkrijgen) Onze wijnkoeler , ook geschikt als champagnekoeler, zorgt voor veel sfeer. Op zwoele zomeravonden houdt u uw wijn of champagne koud op het terras terwijl u geniet van de sfeer. Op donkere winteravonden, waarbij het binnen lekker warm is, is het belangrijk uw wijn of champagne koud te houden.


Deze synergy wijnkoeler is een prachtige koeler van deens design met led -verlichting een een hoogwaardige. De mimmo is een draadloze led wijnkoeler. Led Lamp, Wijnkoeler en Speaker in 1. De Kooduu Synergy is een serie Deens design Bluetooth Speakers met een LED -vloerlamp en ingenieus ontworpen, ingebouwd multifunctioneel compartiment. Een Echte Eyecatcher voor elk feest !

De Synergy designlamp van Kooduu kan je op verschillende manieren gebruiken. Champagnekoeler met LED -verlichting: In de bodem van de. Ook kunt u kiezen uit compressor koelkast, thermo-elektrische koelkast led wijnkoeler. Er zijn 7led wijnkoeler leveranciers, vooral gevestigd in East Asia. Voor iedereen een voordeel.


Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. DE LAMP, SPEAKER, VAAS, IJSEMMER EN WIJNKOELER IN ÉÉN Je hebt wijnkoelers en. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Led wijnkoeler met blauw licht Vergroot. Een geweldige decoratie voor voor op de bar of.


Deze wijnkoeler is volledig draadloos, in vele kleuren in te stellen, heeft helderheid niveaus en een extra kaars stand. De Mimmo maakt deel uit van de schokbestendige en waterdichte wijn koelers van Imagilights. Bekijk alles met led wijnkoeler ! LedChique: LED - glazen, koelers en cocktailbar. Je favoriete drankje op kamertemperatuur in mooie sfeerverlichting, de hele avond.


Met deze hippe LED moodlight koeler, champagne emmer is dat mogelijk.

De koeler verandert geleidelijk van kleur of je zet je favoriete kleur vast. De emmer kleurt blauw, goen, rood en roze. Je kunt het licht aan- en uitschakelen wanneer je maar wilt.


Of het nou voor een romatisch avondje met zijn tweeen is of als je bezoek hebt, de LED. Vergelijk Wijnkoelers online bij LionsHome. VacuVin Rapid Ice Wijnkoeler - Zilver Het snel en actief koelen van je wijn gaat met deze wijnkoeler verrassend snel. Wijnkoeler met wisselde kleuren die je ook kunt vastzetten bij één bepaalde kleur. Werkt op pennlite batterijen.


De ledverlichting zorgt voor een zeer sfeervolle. Strak en modern, minimalistisch en functioneel. Deze slanke, led hanglamp bestaat uit een subtiel frame dat is uitgevoerd in geschuurd staal.


Hierin ligt de dimbare led verlichting fraai verwerkt achter de witte kunststof strip. Door middel van de sensor aan de voorzijde van het armatuur dimt de lamp eenvoudig terug naar elk sfeermoment. Info over wijnkoeler led verlichting. Resultaten van zoekmachines! Zoek naar led wijnkoeler op Kelkoo.


Doe een beetje ijs in de wijnkoeler , zet de fles wijn, champagne of welke andere drank u koud wilt hebben in de koeler en zet de LED -verlichting aan. Dat gaat eenvoudig door een knopje aan de onderkant. Met één druk op de knop straalt u veel sfeer uit. Amsterdam brings people together.


De wijnkoeler werkt op batterijen. Connect meerdere producten en creëer overal hetzelfde geluid en licht. Ideaal voor een gezellig feestje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts