dinsdag 30 augustus 2016

Muurstickers sterren zilver

Groot aanbod goedkope muurstickers. Iets fout gegaan bij het monteren? Geen paniek, op al onze producten zit montage garantie! Bestel eenvoudig en snel op beslist.


Alle merken muurstickers zilver.

Wij maken goedkoop alle soorten stickers. Art For The Home muurstickers Sterren is een vrolijke blikvanger in de kinderkamer. Deze muurstickers brengen je muur tot leven.


Verkrijgbaar bij Leen Bakker. Deze set sterren muurstickers is geschikt voor iedere kamer, van babykamer tot kinderkamer en van hal of woonkamer tot slaapkamer. Omdat de sterren er zijn van groot naar klein en in een kleur die jij wilt, passen deze interieurstickers ook in jouw interieur.


De voorbeeldfoto is gemaakt met de sterren van het vel van 50xcm.

Pom le Bonhomme muurstickers sterren zilver. Gave muurstickers sterren van Pom. De stickers zijn te plakken op alle gladde oppervlakken. Deze sterren muurstickers maken we van hoogwaardig vinyl.


Hierdoor heb je jarenlang plezier van de sterren. En als je wilt kun je zelfs na een lange tijd de sterren eenvoudig loshalen en opnieuw ergens anders gebruiken zonder schade aan de muur! Muurstickers sterren naar je eigen wens.


Je kunt zelf kiezen wat voor formaat je wilt en de kleur. Combineer verschillende formaten sterren muurstickers met elkaar of juist verschillende kleuren. Sommige van de sterren muurstickers hebben ook een maan, wat voor een mooi hemels gevoel geeft.


Combineren met goude stickers en zilveren stickers geeft een warm, cool effect wat mooi staat in een neutrale kinderkamer. Vul een naam naar keuze in en wij maken de sticker op maat. Ook geschikt als sticker op de deur van de baby -of kinderkamer. D sterren stickers Zilver - stuks.


Sterrenstickers voor je kerstkaarten, zilveren sterren stickers voor in je agenda op planner, de mooiste sterrenstickers voor op je kadootjes en enveloppen! Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp.

Kies uit producten vanaf € 140. Met de hand gesneden uit licht gewicht Albizia hout, ook wel bekend als `Pauwen Plume`, een van de snelst groeiende bomen op aarde. De zilveren uitvoering is zorgvuldig bedekt met witte gesso gips en handverguld met een zilver bladmetaal, de Floral uitvoering is handbeschilderd. Onze POSH Graffiti letters zijn niet vrijstaand. Dit artikel kan niet in een combikleur worden geleverd!


Voor kleurkeuze bekijk onze kleurenkaart. Laat de muursticker niet langer dan twee weken liggen na ontvangst alvorens deze aan te brengen. We produceren de muurstickers na bestelling, dus je ontvangt altijd een gloednieuwe muursticker. Hoge kwaliteit door het gebruik van Europese materialen. Kinderkamer muurstickers - Sterren diverse afmetingen - Vrijstaand gesneden afbeelding Avelletje met verschillende maten handvorm sterretjes.


Sfeer verlichting voor je binnenhuis kopen? Op de foto lijken de sterren veel groter, eenmaal thuis gestuurd gekregen kwam ik bedrogen uit. Als je kleine sterren zoekt dan zijn ze perfect!


Ze zijn iig niet zoals het voorbeeld doet zien.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts