dinsdag 16 augustus 2016

Hermadix hardhoutbeits

De scherpste Prijs van NL. Ruim 600M² Topmerken Verf en Behang. Bespaar tot wel via kiesproduct. Klus artikelen voor lage prijzen. Bestel al je klus artikelen online.

Het natuurlijke karakter blijft behouden en het krijgt een mooie uitstraling. Hiermee kun je tuinhuisjes, schuttingen, tuinmeubels, pergola’s en dergelijke voorzien van een beschermende laag. Er zijn zowel transparante als dekkende varianten verkrijgbaar. Heb je tuinspullen van hardhout? Bankirai hardhoutbeits , hiermee maak je hardhout nog mooier!


De beits voorkomt vergrijzing en vervuiling van hardhout en geeft een natuurlijke zijdeglans waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. In de beginjaren kochten tuinders alle onderhoudsproducten voor hun kas bij ons. Eind jaren zeventig werd een aparte tak opgericht voor tuincentra en bouwmarkten.

Hartstikke leuk als u dat deel op onze Social Media. Deze vakmensen staan voor u klaar en helpen u graag. Zeker weten dat uw product op voorraad is? Heeft u vragen over een product? Maak hieronder uw keuze en neem contact op met uw dichtsbijzijnde verkooppunt.


Heel veel succes en plezier met onze producten! Klusartikelen voor de laagste prijs. Maar ze hebben ook producten voor buiten, waaronder: hardhoutbeits , oliën voor hardhout, tuin decoratiebeits, Douglas olie, steigerhout beits, houtdecor verfbeits en impregneer producten. Steeds meer mensen zijn milieubewust bezig en willen verantwoord leven.


Hardhoutbeits geeft een natuurlijke zijdeglans waarbij de houtnerf zichtbaar blijft. Speciaal ontwikkeld voor alle hardhouten objecten in uw tuin zoals: schuttingen, pergolas, tuinmeubelen. Verkrijgbaar in blikken van 7ml en liter.


Trappenlak en parketlak voor binnen. En natuurlijk olie voor douglas en andere houtsoorten. Nieuw zijn een aantal zwarte producten. HERMADIX hardhoutbeits 4mahonie 750ml.

Niet behandeld hardhout in uw tuin gaat vele jaren mee maar vergrijst en vervuilt door weersinvloeden en krijgt daardoor een armoedige uitstraling. Snelhei gemak en eenvoud zijn tegenwoordig niet weg te denken uit ons leven. De producten uit het Quick Dry programma zijn extra snel droog, makkelijk te verwerken en eenvoudig in onderhoud. Verf kan om drie redenen worden toegepast: bescherming, verfraaiing en kleur. Dan bent u bij Koopverfonline aan het juiste adres.


Haal uw bestelling op of laat het thuisbezorgen. Hermadix producten tegen de laagste prijzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts