donderdag 11 augustus 2016

Letters deur kinderkamer

Ruim assortiment kinderkamers. Shop direct online op beslist. Grootste aanbod kinderkamers. Kinderkamers voor lage prijzen. Altijd de beste deal voor jou. Meerdere aanbieders online. Alle merken voor de laagste prijs. Kosteloos tot in de woning geleverd!


Letters deur kinderkamer

Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Ruime collectie stalen en zilveren sieraden voor het hele gezin. Houten letters voor de kinderkamer.


Je plakt bijvoorbeeld de naam je kindje boven de wieg. Of een ander woord zoals ‘stoer’ of ‘lief’. Blijkbaar is er nog altijd een groot aantal klanten dat naast de gekleurde ook de beplakte houten letters wil bestellen voor bijvoorbeeld de kinderkamer. Naast de letters zijn er ook vele figuren. Ze zijn ook heel licht van gewicht en kunnen dus heel veilig worden opgehangen aan de deur of muur, zonder dat de kans bestaat dat ze eraf zullen vallen.


Het lettertype bij dit product is “Shelley Allegro”. Afmeting: Deze sticker is in drie. De maximale breedte van de sticker is 55cm. Kies zelf je letters en een bijpassend figuurtje. De letters kan je ook makkelijk tegen de muur bevestigen.


Ook kan je de houten letters tegen de deur van de kinderkamer bevestigen. De houten letters zijn ook zeer geschikt voor een workshop of kinderfeestje. Alle letters worden voor u op maat gemaakt. Spel hun hele naam of initialen in mooie deco letter. Van houten letters tot plexiglas letters tot mdf letters , bij wall-art vind je het allemaal.


Wat de reden ook is dat je op zoek bent naar decoratieletters, voor je huis, receptie, kantoor of winkel? Bij wall-art bestel je alle 3D letters die je nodig hebt. Tatiri houten letter K Een leuke houten letter voor op de deur van de kinderkamer.


Combineer de naam van je kindje met deze leuke gekleurde letters. Wil je de kinderkamer deur personaliseren met een eigen naam deursticker? Met onze deurstickers kun je goedkoop de deur van de kinderkamer personaliseren. Al onze stickers zijn naar wens te maken en kunnen op deuren worden aangebracht.


Letters deur kinderkamer

Het pimpen van je deur kan al een hele verandering zijn! Heb je een saaie tussendeur in huis, of kijk je steeds maar weer tegen die ene oude deur aan? Denk dan eens aan een deurposter met kleurrijke bloemen, je favoriete dier of een tekst in sierlijke letters. Ook voor deuren voor kinderkamers is er volop keus.


Je hebt de keuze uit lettertypes en diverse vormen. De piepschuimletters worden computergestuurd uitgesneden en wit onbehandeld geleverd. De decoratiemogelijkheden van de letters zijn eindeloos. Hoe bevestig je de letters makkelijk tegen een deur of muur?


Letters deur kinderkamer

De kleinere letters kan je heel makkelijk bevestigen met dubbelzijdige tape. Voor de grotere letters gebruik je best lijm. Je kan ook afstandhouders gebruiken.


Hierdoor komen de letters wat van de muur, waardoor je meer reliëf creeërt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts