dinsdag 7 augustus 2018

Dienblad voor hocker 80x80

Bestel Hockers online bij Leen Bakker. De beste en leukste woonaanbiedingen van dit moment vind je bij Leen Bakker. Alleen de beste aanbiedingen. Verkrijgbaar vanaf € 99.


Gunstig geprijsd en gratis geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets.

Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Alle dienbladen vind je op beslist. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield. WOOOD dienblad armleuning flexibel is ideaal als dienblad op de armleuning van de bank en je hebt een glas drinken binnen handbereik.


Dit eiken dienblad vouw je als het ware om de leuning van de bank heen. Zo biedt hij een stevige ondergrond voor een glas drinken of een schaaltje snacks. Dit dienblad is van blank eiken. De dienbladen voor hockers zijn verdeeld in verschillende categorieën omdat de één graag een rond dienblad op zijn hocker wil en de ander juist graag een vierkant dienblad.


Deze dienbladen vierkant, dit is erg handig als je een vierkante hocker hebt of een langwerpige hocker maar graag ruimte overhoudt naast het dienblad.

Voor dienbladen 3x 4mm. Hocker dienbladen 80x- Woonaccessoires. Groot dienblad voor hocker. Met een extra groot blad voor je hocker tover je hem om tot een echte tafel.


Kies het liefst een tray met hetzelfde formaat als je hocker , zodat het mooi aansluit. Dat geeft rust in de ruimte. Bij een vierkante hocker hoort een.


Prijs vanaf 3- het dienblad op de foto is in de. Naast hout zijn ook riet en metaal prima materialen voor een dienblad. In onze webshop kun je eenvoudig een dienblad kopen tegen een geschikte prijs. Ben je voor jou bedrijf opzoek naar een geschikte relatiegeschenk, dan kunnen wij ook in grote hoeveelheden leveren. Als je op zoek bent naar een dienblad dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres.


Van grote rechthoekige dienbladen voor op je tuintafel tot aan een butlertray en schootdienbladen. Je kunt van alles in één keer meenemen. Naast functionaliteit is het ook van belang. Ontdek ons ruime assortiment!


Meer dan 1leuke woonwinkels. Ga naar Leen Bakker of bestel eenvoudig online! Bespaar tot wel via kiesproduct.

Kies uit 1producten vanaf € 25. Bekijk nu ons unieke assortiment dienbladen voor de leukste tafelmomenten. Vandaag de dag is Wehkamp hét online warenhuis voor gezinnen. Zet een plateau op een hocker of poef en creëer op deze manier een extra bijzettafel.


Een dienblad omtoveren tot de eyecatcher van je huis? Zet een paar mooie kaarshouders, een vaas met kunstbloemen en een windlicht op het dienblad en creëer zo een pronkstuk voor op je keukentafel. Uiteraard zijn deze dienbladen ook erg geschikt om eten en drinken op te serveren voor je gasten, door het formaat is hier erg veel ruimte voor. Metal Space programma, geschikt voor wesco spaceboy, is de wesco dienblad van de volgende generatie.


Dienbladen in diverse modellen, materialen en kleuren bij Woonexpress. Van witte dienbladen tot dienbladen op poten. Mooi groot dienblad van 80x80. Ideaal voor bijvoorbeeld op een hocker.


Zo goed als nieuw Ophalen. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Zet hem weg op de eetkamertafel, hocker of dressoir en creer gezelligheid in je huis.


Het dienblad is gemaakt van hout en is wit van kleur. Heeft handige handgrepen. Dit geeft het dienblad een klassieke en robuuste uitstraling. Wilt u voor een moderne look gaan?


Kijkt u dan eens naar onze dienbladen van aluminium. Het spreekt voor zich dat de dienbladen van Kees Smit uitstekend buiten in de tuin te gebruiken zijn. Hierbij heb je veel keus in materiaal zoals hout, kunststof, melamine en rvs. Maar ook binnen misstaan onze dienbladen niet.


Ook zijn dienbladen in bijna iedere kleur verkrijgbaar. Wil je liever een hippe print of leuke afbeelding? Zo is er voor iedere stijl en iedere toepassing een passend exemplaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts