vrijdag 3 augustus 2018

Dikke fleece stof

De grootste collectie stoffen van Nederland! Prachtige stoffen van de hoogste kwaliteit. Gratis stofstalen service om zo een perfect beeld van een stof te krijgen! Voor dames, heren en kinderen.


Zoek naar fleece stof op de nieuwe KensaQ. Met de nieuwe collectie ben je gereed voor elk outdoor-avontuur.

Jack Wolfskin - Onze nieuwe collectie. De stof is ook heerlijk om te gebruiken als plaid op de bank. Ideaal voor de koude seizoenen. Informatie: Onze katoenen fleece stof (Sherpa) is dik , zacht en absorberend. De ene kant is gemaakt van een jersey breisel en de andere kant is zacht.


Een fleece stof is heerlijk zacht en warm door zijn warmte isolerende structuur. Op zoek naar een extra warme fleece stof ? Ontdek onze doubleface fleecestoffen.

U kunt online fleece bestellen, van polyester of katoen. In de meeste gevallen is er sprake van polyester, maar op basis van katoen vormt het bijvoorbeeld een stof die we gebruiken voor babykleding. De fleece stof is non-woven, wat betekent dat het geen breisel of weefsel is. Fleece bestellen van polyester of katoen.


Deze kwalitatieve stof is 2gram per men 150cm breed. De stof wordt veel gebruikt voor het maken van bedrijfskleding en sportkleding. Goede kwaliteit fleece stof in diverse kleuren! Gemakkelijk en veilig online fleece stof kopen doe je bij Stoffenshop.


Daarnaast is de stof ook heerlijk om te gebruiken als plaid op de bank, extra deken voor op be of als speelkleed voor een baby. Webshop voor Stoff - duizenden tevreden klanten. Persoonlijke klantenservice. Fantastische aanbiedingen. Onze anti-pilling fleece stof is van mooie dikke kwaliteit.


Een erg veelzijdige stof dus. Bij de stoffenstraat kan u terecht voor een ruime keuze aan joggingstoffen. Onze uni collectie bestaat uit ruim kleuren.


Jogging is een gebreide stof met aan de binnenkant een dun laagje fleece.

De dikke stof heeft een ideale samenstelling van katoen, waardoor de stof voldoende kan ademen. Perfect voor dikke gordijnen, een tipitent, tassen of de bekleding van uw kussens! We hebben keuze uit prachtige kleuren.


Vergelijk het met badstof. Naaien met fleece Het knippen van de stof. Zoals gezegd is de doubleface fleece een dubbel gelaagde fleecestof en heeft daardoor aan beide zijdes die fijne zachte touch die je bij fleece verwacht. De cotton fleece is een fijne katoenen stof met een fleece optiek.


Comfortabel en veel gebruikt als baby- of kinderstof. Katoenen stoffen met een klein prijsje In het assortiment van katoenen stoffen vindt u ook stoffen met een klein prijsje bij de categorie productstatus. Alle stoffen op deze pagina zijn laag in prijs en zijn maximaal € euro per meter.


Uit voorraad leverbaar De stoffen zijn bij de Stoffenkraam voor uit voorraad leverbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts