woensdag 8 augustus 2018

Hg bijenwas bruin

Bekijk ons uitgebreide HG assortiment. Specialistisch advies nodig? De voordeligste online Drogist. Groot aanbod HG producten online. Nu voor 21:besteld is morgen al in huis!


HG Bijenwas Bruin tot goedkoper.

HG bijenwas bruin biedt blank, antiek, geloogd eiken en verschillende andere houtsoorten een natuurlijke voeding, waardoor uitdroging voorkomen kan worden. De bruine bijenwas maakt het hout donkerder en geeft een zijdeglans, ook op de plekken waar het hout is verkleurd. Met HG bijenwas meubelen bruin 5ml zijn uw houten meubelen binnen korte tijd weer als nieuw. Deze bijenwas is verkrijgbaar in de kleur bruin en betreft een natuurlijke voeding voor houten meubelen. Zo wordt uitdroging voorkomen.


Pasteuze vloeistof op basis van natuurlijke was. Geeft naast antiek, blank en geloogd eiken ook vele andere. Het geeft bovendien een warme kleur en een zijdeglans, zelfs op plaatsen die verkleurd zijn.

HG bijenwas wit, geel of bruin is een natuurlijke voeding voor licht houten meubelen, zoals bijvoorbeeld grenen, waardoor uitdroging wordt voorkomen. HG bijenwas bruin geeft antiek, blank en geloogd eiken en vele andere houtsoorten een natuurlijke voeding, waardoor uitdroging wordt voorkomen. Het product maakt hout donkerder en geeft een zijdeglans, zelfs op plaatsen die verkleurd zijn. Voor lichte houtsoorten adviseren wij HG bijenwas transparant en voor de overige houtsoorten HG bijenwas geel.


Bent u op zoek naar bijenwas voor donker hout? HG bijenwas - bruin online bestellen HG bijenwas - bruin is eenvoudig en snel te bestellen bij Bullstore. Laat daarna de was minuten intrekken.


Klusartikelen voor de laagste prijs. Verzorg je lippen met plantaardige balsems. Natuurlijke verzorgingsproducten snel en veilig besteld. De was geeft meubelen een natuurlijke voeding waardoor uitdroging wordt voorkomen. Er zijn winkels gevonden en de laagste prijs is € 49.


HG vloeibare antiekwas is een zeer hoogwaardige was op basis van bijenwassen en carnaubawas. HG bijenwas geeft antiek, blank en geloogd eiken en vele andere houtsoorten een natuurlijke voeding, waardoor uitdrogen wordt voorkomen. Bovendien verkrijgt het hout een warme tint en een prachtige glans. HG bijenwas transparant, geel of bruin is een natuurlijke voeding voor licht houten meubelen, zoals bijvoorbeeld grenen, waardoor uitdroging wordt voorkomen.


Daarnaast zorgt het voor een warme tint en een mooie zijdeglans.

Voor 21:bestel morgen in huis! Ook geschikt tegen uitdroging van leer. Keuze uit kleuren, wit, bruin of geel voor diverse.


Korting tot wel Gratis verzending vanaf euro Voor 16:bestel volgende dag in huis. HG bent u op zoek naar bijenwas voor donker hout?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts