dinsdag 7 augustus 2018

Koudschuim zitkussen

Piramideschuim is vervaardigd van anti allergisch materiaal. Update je huis met de nieuwste interieurtrends en nieuwe interieurdecoraties. Het materiaal is vormvast en komt goed terug in zijn oorspronlijke vorm.


Koudschuim zitkussen

Wil je het comfort van je zitkussens nieuw leven inblazen omdat het comfort van de huidige schuimrubber vulling niet meer naar wens is? De nieuwe duurzame polyether of koudschuim vullingen zorgen ervoor dat je weer kunt genieten van heerlijk comfort. Hiervoor adviseren we dan ook andere schuimsoorten. Ga naar schuimrubber voor rugkussens voor meer informatie.


Schuimrubber zitkussens stofferen. Indien gewenst kunnen wij het schuimrubber ook meteen voor je stofferen. Zitkussens op maat maken wij bij voorkeur van koudschuim.


De juiste benaming is echter HR schuim ( high resilience ) wat betekent, schuim met een hoge veerkracht. Koudschuim HRMedium TOPCOMFORT! Het traagschuim zitkussen bestaat uit een massief stuk van 8cm medische kwaliteit ventilerend traagschuim met een densiteit van kg.


Het traagschuim met koudschuim zitkussen is voorzien met een Tencel hoes, afritsbaar en wasbaar op graden. Polyether en koudschuim worden op verschillende manieren geproduceerd. Het verschil in productie is dat koudschuim wordt gemaakt van polyurethaan en een toevoeging van Polyol en MDI chemicaliën. Dit wordt in koude mallen gegoten waardoor het de naam koudschuim heeft gekregen.


En de juiste vulling voor de juiste situatie is daarbij natuurlijk heul (da’s Brabants voor heel) belangrijk. Een koudschuim matras kan alleen van koudschuim gemaakt zijn terwijl een traagschuim matras altijd een combinatie is tussen iets dat veerkrachtig is en opwaartse druk biedt zoals pocketveren, latex, polyether of koudschuim met een laag traagschuim. Een traagschuim matras wordt dus nooit alleen van traagschuim gemaakt. Bespaar tot wel via kiesproduct. Altijd de laagste prijsgarantie.


Binnen dagen gratis thuisbezorgd! Voor medium bankkussens adviseren we de koudschuim HR medium. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Het wigkussen traagschuim heeft dezelfde ergonomische eigenschappen als het standaard wigkussen. Traagschuim is een drukverlagend schuim dat zorgt voor meer comfort dan koudschuim.


Koudschuim zitkussen

Dit Defa orthopedisch zitkussen is een wigvormig kussen en heeft een licht verloop van de achterkant (cm) naar de voorkant (cm). Hierdoor ook geschikt als autostoel kussen verhoger. Dit wigkussen in de kleur Zwart is gemaakt van goed ondersteunend en toch comfortabel koudschuim. Geschikt tot een maximum lichaamsgewicht van 1kg. Het is anti schimmel en dus ook geschikt voor buitengebruik.


HR45m (medium) is zeer geschikt om te gebruiken voor zitkussens en matrassen. HR45s (zacht) is geschikt voor rugkussens. Deron biedt een groot assortiment aan kussens. We streven ernaar om een exclusieve productlijn samen te stellen die bij de dealer past. Wij hebben de apparatuur en de mankracht om uw steigerhouden hoekbank snel te voorzien van op maat gemaakte loungekussens.


U kunt daarbij zelf de kleur, de vulling en de dikte kiezen. Voordeel aan koudschuim is dat dit na een langere periode beter omhoog blijft komen daar waar polyether bestaat uit allemaal schuimbelletjes waarbij je moet denken dat elke keer dat je gaat zitten of enkele van die belletjes knappen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts