donderdag 16 augustus 2018

Eiken wand

Coolblue: Alles voor een glimlach. Specialistisch advies nodig? Eettafels in Alle stijlen! Een eiken wandplank kan uw huiskamer echt af maken. De Sfeerhoeve heeft zowel zwevende eiken wandplanken als met stoere stalen beugels.


Slaapkamerdecoratie Slaapkamer Slaapkamer Kleuren Slaapkamerideeƫn Hoofdeinde Pallet Chesterfield Hoofdeinde Droom.

Wandplanken zijn tijdloos en op dit moment erg populair. Deze eiken wandplank kun je blind aan de muur bevestigen met de daarbij geleverde bevestiging. In de wandplank zijn gaten voorgeboord waarin de schroeven blind in worden geschoven.


Als het gaat om eiken wandplanken, is GibaHout. Al jarenlang vertrouwde service. Unieke eiken wandbekleding groot assortiment. Scherpe prijzen voor handel, interieurbouwers.


Altijd keuze uit meer dan Inlandse houtsoorten o. Een houten wand geeft sfeer aan uw interieur.

Wij leveren speciaal houten wanden in grenenhout, maar er zijn ook houten wanden leverbaar in eikenhout. Onze vloerdelen zijn uitstekend geschikt om te gebruiken als wand. EIKEN WANDPLANKEN MET OF ZONDER BOOMSCHORS. MET BLINDE ophanging dmv chemische ankers.


Rustieke, karaktervolle eiken wandplanken. Unieke, doorleefd rustiek eiken wandplanken. Massief en uit stuk en vol karakter. Deze worden geborsteld zodat er geen scherpe randen meer aan zitten.


Robuust massief eiken is geschaafd (5cm dik) of ongeschaafd (ca.5cm dik) leverbaar. Eiken antiek verouderde wand bekleding. Een geschaafde wandplank heeft een gladde oppervlakte, een ongeschaafde wandplank bezit oneffenheden.


De planken zijn ook leverbaar met een systeem voor extreme belasting. Europees eiken wordt ook vaak verwerkt tot fineerlagen voor het belijmen van meubelwerk. Frans eiken maakt deze houtsoort geschikt voor een breed scala aan toepassingen in en rondom woningen. Denk bijvoorbeeld aan het maken van meubelen ( eiken meubelhout), deuren, kozijnen en trappen. Een wandplank is erg praktisch: met een plank aan de muur ontstaat er extra ruimte.


Deze ruimte kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden, denk aan boeken. U bent niet afhankelijk van de keuzes van een fabrikant in Azie, maar u maakt zelf de keuzes hoe de houten wand er komt uit te zien.

Dit volledig afgestemd op de rest van het interieur. Bij Wolff Houtbewerking kunt u terecht voor u massief eiken wandplank geschuurd met blind montage systeem op maat. Panelwood Smooth geeft uw wanden een speciale 3D look met een zeer exclusieve uitstraling.


Het massieve hout wordt afgewerkt met een UV-uitgeharde hardwax. Dit zorgt ervoor dat de houten wandpanelen door het gehele huis toepasbaar zijn, dus ook in de badkamer! Dit eiken wand vitrinekastje heeft een opklapbaar raam, waaronder je mooi kunt decoreren. Strak maar stijlvol Scandinavisch design, met een mooie afwerking.


De wandplank is door de twee bijgeleverde draaiklemmen makkelijk te bevestigen, mocht je een extra draaiklem er bij willen bestellen dan kan dat hier. Zie hieronder een voorbeeld van twee recht eiken nis planken welke zwevend opgehangen zijn. We frezen links en rechts over de korte zijde van de plank een sparing uit. Belezza wand eiken is standaard verkrijgbaar in de breedte maten 8 10 1en 1cm. Wens je maatwerk neem dan gerust contact met ons op.


Het badkamermeubel is verkrijgbaar in diverse kleuren. Wij bieden geen gefineerd eiken meubelpaneel aan, onze panelen zijn allemaal massief of gelaagd. Precies zoals u het eiken paneel bestelt.


Het vingerlas eiken meubelpaneel is bijzonder fraai vervaardigd. Woodindustries denkt graag met u mee. Wij geven elk stukje hout weer een doel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts