woensdag 22 augustus 2018

Nachtkastjes wit landelijk

Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Kwalitatief en weer helemaal in. De beste materialen voor je tuin!

Loungemeubels voor elke smaak. Ontspannen in je eigen tuin! Een Tuintafel voor iedereen. Ideaal voor balkon, terras of tuin! Tuinmeubelen voor elke smaak. Meer geluksmomentjes thuis. Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online.

Een landelijke inrichting in een slaapkamer geeft je al snel een romantisch warm gevoel. Bij deze stijl kun je denken aan een hemelbe of een robuust houten bed met grote sierknoppen op het hoofdeinde of voeteneinde. Neem ook eens een kijkje bij mijn andere ad.


Nachtkastjes landelijke stijl – nachtkastjes wit landelijk. Zo goed als nieuw Ophalen. Een ideaal meubel om naast het bed te zetten waardoor je spullen binnen handbereik hebt in de nacht. Het nachtkastje beschikt over drie laden welke voor de nodige opbergruimte zorgen.


Mooie nachtkastjes met opbergruimte. Gebruikt (ruim vijf jaar) maar nog in zeer nette. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Kies uit 1producten vanaf € 299.


Marktplaats kan daardoor minder goed werken. De inwendige diepte is 2cm. De kastjes zijn gemaakt van massief rubberhout, worden gemonteerd gelever inclusief legplank per kastje (geen bouwpakket).


Een aantrekkelijk set van nachtkastjes in landelijke stijl met een top in eiken kleur. Maisons du Monde biedt u een ruime keuze nachtkastjes : romantische, traditionele, hedendaagse, industriële stijl en nog vele andere.

Door het mandje weer landelijk. De witte kleur is passend in elke slaapkamer. De hoogte is geschikt voor hogere bedden.


Dit romantische meubel voelt zich helemaal thuis in een landelijk slaapvertrek. Ga voor een wit nachtkastje van hout, zo krijg je dromenland een lichte en luchtige look. Laag of hoog – een tip voor de juiste hoogte van het nachtkastje.


Direct naast het hoofdeinde van het bed moet het nachtkastje eenvoudig en zonder moeite te bereiken zijn. Leuke set van witte landelijke nachtkastjes Lyon in trendy woonstijl. De serie Lyon is handgemaakt, elk meubel is. Vaak heb je een nachtlampje dat ergens op moet staan en moet de wekker een plekje krijgen.


Misschien lees je graag in bed en komt een nachtkastje met lades goed van pas. Bij JYSK vind je een ruim assortiment zwarte, houtkleurige of witte nachtkastjes in diverse soorten en maten voor een lage prijs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts