woensdag 29 augustus 2018

Pastoe sale

Pastoe sale

Bestel online of kom langs! Designdeals van deze week. De Lente Mid Season Sale staat garant voor hoge kortingen en acties bij veel webwinkels. Keuze uit meer dan 3wandkasten! Voor de laagste prijs op Beslist.


Simple, timeless and modern design that at the same time offers endless possibilities to add your own character to cabinets, chairs, tables. The cabinets from our orphanage are looking for a warm home and we are happy to lend a hand. Als je online koopt mag je vanaf nu de code “december19” als kortingscode bij de checkout invullen.


Je mag ook hieronder een afspraak maken om de kasten te bekijken. Careful design makes and shapes your living environment. It survives the changes in style and taste. It is our mission to create cabinets of timeless beauty. Demper voor scharnier van deur oud model.


Sinds die tijd is het accent steed smeer komen te liggen op opbergmeubelen, met name zelfs samen te stellen systemen. De collectie moet geschikt zijn voor uiteenlopende woningen, ‘pase partout’ dus. Dit idee is verwerkt in de merknaam. Al decennia lang is dit de norm bij de vormgeving, creaties en productie van de meubels.


Woonaccessoires van topmerken als Cattelan, Spell of Kvadrat? Denk aan woonaccessoires als krukjes en kussens. De perfecte designlamp kopen tegen een voordelig tarief? Ontdek ook de design lampen uit onze sale -collectie. Wandkasten nu al vanaf €195.


Pastoe sale

Kies uit 1producten vanaf € 2700. Great deals on our whole collection to celebrate the end of the year. Flexibele kastsystemen met een dynamische uitstraling.


Esthetisch duurzame ontwerpen die kwalitatief hoogstaand zijn. Zoals vlak na de tweede wereldoorlog, toen er een nieuwe vorm van wonen moest worden uitgedacht, of in deze tij waarin van de huishoudens niet meer een traditionele samenstelling heeft. Dit dressoir heeft een minimalistisch en tijdloos design en is een goed voorbeeld van een perfecte balans tussen praktisch en prachtig design.


Deze stijlvolle kast past in moderne en klassieke interieurs. Dit showroommodel is niet in de sale. De studio bestaat al meer dan 1jaar en heeft in die tijd een onmiskenbare signatuur achtergelaten binnen de Nederlandse interieurtraditie, die steeds opnieuw herkend en omarmd wordt.


Pastoe collectie bij Eijerkamp. Sla dan nu je slag op woensdag donderdag vrijdag en zaterdag oktober. Hier besteden de meubelmakers veel zorg aan de esthetische en functionele duurzaamheid.


Pastoe sale

Dit is nog steeds typerend voor het merk. In een fabriek tegen de oude binnenstad aan, op Rotsoord nummer bij de net opgeknapte watertoren. Daar zitten we overigens al meer dan 1jaar en we maken de allermooiste meubels van Nederland. Net zo bijzonder als het huis waarin de kast komt te staan. Duidelijke, eenvoudige vormgeving met verrassende kleurcombinaties.


Rond de feestdagen zijn we extra open, o. Doordat de verschillende elementen leverbaar zijn in diverse afmetingen, kleuren en materialen creeert u een kast passend bij uw persoonlijke woonwensen. Doordat de producten uit onze sale collectie showroommodellen zijn, zijn ze slechts eenmalig verkrijgbaar voor een actie prijs, wees er dus snel bij, want op = op. Voorzien van deuren waardoor er veel opberg plek ontstaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts