vrijdag 31 augustus 2018

Dik vliesbehang

Hoge kwaliteit vliesbehang bestel je bij Acaza. Gratis levering vanaf €5-. Heeft u een vraag over een van onze producten? Al de leukste muurdecoratie! Bekijk de mooiste kapstokken.


Geef je interieur een boost!

Meld je gratis aan op de website als behanger als je opdrachten wil binnen halen. En niet te vergeten is het een van de goedkoopste behangsoorten. Het rauhfauserbehang dat tegenwoordig te koop is, is vrij dik en wordt wit geleverd. Met een latexverf is dit eenvoudig over te schilderen. Het kenmerk van vliesbehang is dat het een vlieslaag heeft, soms in combinatie met vinyl.


Zie hier aan ruime keuze aan vliesbehang. Voordeel van deze is dat je het in alle kleuren kunt sauzen die u maar wilt. Vliesbehang is er ook in standaard wit.

Met vliesbehang is het mogelijk om een foto van jezelf of gezin erop te verwerken. Behangen met vliesbehang ? Dat is een handige manier om je muur mooi en egaal te behangen. Het voordeel van vliesbehang is dat je alleen de muur met vliesbehanglijm hoeft in te smeren en direct vanaf de rol kunt behangen.


Je hebt dus geen behangtafel meer nodig. Ook kun je vliesbehang eenvoudig in één keer verwijderen. Je kan een nieuwe laag vliesbehang aanbrengen op een oud vliesbehang , als het oude behang neutraal en van goede kwaliteit is.


Het moet dus gaan om effen vliesbehang met daarop een goede verflaag. Zoals de naam al doet vermoeden bestaat vinylbehang geheel of gedeeltelijk uit vinyl. De bovenlaag is van vinyl, de onderlaag is van vlies of papier. Dit is een wandbekleding van dik vinyl.


Deze behangsoort bestaat uit een volledige vinyllaag van zo’n 2àmm dik. Het wordt op de wand aangebracht met een speciale lijm en is sterk, elastisch, stootvast en reinigbaar. Dit soort vinylbehang wordt vaak toegepast in sportzalen, ziekenhuizen en kantoren.


Hierdoor kun je gemakkelijk starten met je muur te verven of te decoreren. Bij de aankoop van vliesbehang heb je verschillende mogelijkheden. Een behangproject heeft waarschijnlijk iedereen uitgevoerd.

Dankzij deze klusvideo heeft geen enkele strook. Voorgelijmd en voorgesausd glasvlies behang. Vele merken leveren deze naadloze wandafwerking. Bekende spelers op de markt zijn sigma en vos.


Deze kwaliteit is toch anders dan het materiaal dat je bij de bouwmarkt koopt. Elke vliesbehang aanbieding is aangegeven met een kortingslogo. Kijk op onze website of in onze folder voor de huidige vliesbehang aanbieding. Houd ook onze actiepagina goed in de gaten! In tegenstelling tot traditioneel behangpapier hoef je hier enkel de muren in te smeren waarna het behangpapier rechtstreeks aangebracht kan worden.


Het handige van vliesbehang is dat je het niet alleen niet hoeft te lijmen, maar ook niet per se vooraf hoeft te knippen. Wij adviseren je om het behang vanaf de rol tegen de wand aan te houden, het patroon te zoeken en vervolgens tegen de gelijmde wand aan te drukken. Gewoonlijk is vliesbehang een stuk dikker en steviger dan gewoon behangpapier.


Dat is dat de behanglijm op de muur moet worden aangebracht, en dus niet op het papier zelf. Maar het grootste voordeel? Gewoon even de muur inlijmen en dadelijk het papier tegen de muur plaatsen dus.


Al ons vliesbehang in het echt zien. Heb je vragen over hoe je precies moet behangen met vliesbehang ? En misschien vind je het ook wel fijn om al het vliesbehang dat we hebben even in het echt te kunnen zien. Of wil je tips over welk behang je het beste kunt kiezen voor jouw muren?


Je vindt heel veel tips en klusadviezen om onze website. Wanneer je het in je handen houdt, zul je merken dat het erg slap aanvoelt. Wij garanderen dat behang voor een vaste lage prijs bij HORNBACH te koop is! Daarnaast is schuimvinyl elastisch en het kan wel een stootje hebben.


Of reserveer het behang en haal het later op in jouw dichtstbijzijnde HORNBACH vestiging.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts