dinsdag 28 augustus 2018

Pizzasnijder xenos

Laat je creativiteit de vrije loop. Bestel alles voor je woonkamer. Het snijwiel is gemaakt van kunststof, daardoor kun je de pizzasnijder probleemloos op je bakplaat met anti-aanbaklaag gebruiken. Het snijwiel loopt taps toe en snijdt daardoor even goed als een metalen snijder, zelfs door dikke korsten en grote lagen pizzavulling.


Pizzasnijder xenos

Met de pizzasnijder verdeel je een pizza zo in stukjes. De pizzasnijder rolt soepel over de pizza heen en ligt fijn in de hand. De snijder is gemaakt van rijstvezels. Een duurzaam materiaalsoort dat wordt gemaakt van restafval dat vrijkomt bij het oogsten van. Deze fijne pizzasnijder helpt jou bij het snijden van een pizza.


Het keukenhulpje is gemaakt van roestvrij staal en voorzien van een houten handgreep. Dankzij het oogje makkelijk op te hangen aan een keukenrekje of rails. De keukenhulpjes van uit de beech wood serie zijn jouw beste maatjes in de keuken.


Bekijk ze allemaal en vul je keukengerei aan! Iedereen is gek op pizza, toch? Deze gave pizzasnijder is met zijn mat zwarte kleur geschikt voor in elke keuken. Pizza, pizza, ooooooh pizza!


Vergelijk 1pizzasnijder. Hierdoor pak je altijd de beste prijs! Alleen betrouwbare webshops en vaak gratis verzending. Ontdek het betaalbare assortiment in één van onze 1winkels of shop online. Door de fijne grip ligt het mes fijn in de hand.


Pizzasnijder xenos

De mat zwarte pizzasnijder is gemaakt van metaal. Van knoflookpers tot pizzasnijder. Nu nog een dikbelegde pizza op een houten plank erbij, en je houthakkers-maal is klaar.


Al kan je er natuurlijk nog een pul bier aan toevoegen! De zilverkleurig pizzasnijder is vlijmscherp en snijdt door de pizza als een warm pizzames door de boter. Dit pizzames komt uit onze design serie London, mooi en functioneel. Er zijn echter ook wel andere soorten pizzamessen.


De pizzaschaar is een anternatief voor de pizzasnijder. Xenos Schillen Snijden en Knippen. Ook als deegsnijder is een pizzasnijder heel goed te gebruiken. Een pizzames of pizzasnijder als deegsnijder.


Zeker als je zelf regelmatig bakt of zelf pasta maakt is een goed pizzames zeer handig. Het oog wil ten slotte ook wat. Wij bieden verschillende stijlen servies en glaswerk.


Pizzasnijder xenos

De rand van het wiel loopt taps toe, zodat het even goed snijdt als een metalen mes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts