maandag 27 augustus 2018

Riverdale placemats

De mooiste merken en producten vind je bij de Bijenkorf. Ruim assortiment online bestellen! Soepen, ovengerechten, warme broodjes of stamppot. Allemaal gerechten waarmee u kunt knoeien.


Riverdale bij Smulderstextiel. Deze DDDDD placemats zijn ideaal om los te gebruiken of te matchen met een tafelkleed.

De placemats zijn gemaakt van 1 katoen met een polyester vulling. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Zo creëer je al snel een fijne en subtiele bohemien sfeer aan de eettafel. Dankzij het 1 jute materiaal is de placemat bovendien heel stevig en duurzaam, fijn!


Je tafel beschermen én hem een chique look meegeven? De tafel blijft beschermd tijdens de maaltijd en de Placemat kan afgedaan worden met een lichtvochtige doek. Gratis bezorging vanaf 20.


De Placemat is rond van vorm en heeft een doorsnede van 38cm. Bij wehkamp vind je placemats in elke kleur, met een leuk dessin of juist in uni.

Kies het placemat die mooi bij de keuken past of ga juist voor een opvallend printje als je net even wat anders wilt. De meeste placemats komen in sets van zo heb je gelijk een mooie eenheid aan tafel. Kies uit producten vanaf € 50. Voor 23:bestel is morgen thuis!


Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. Bekijk ons gehele woontextiel assortiment online.


Deze mooie placemat earth in de kleur bruin is een echte eyecatcher met de opdruk van hout structuur. Morgen in Huis Ook avondbezorging Shop bij fonQ! Maak het diner extra feestelijk door de tafel te dekken met deze mooie, goudkleurige placemats. Ga je voor aardetint bruin of voor een vrolijk kleurtje als roze of groen. Alleen beschikbaar in de winkel.


De collectie bestaat uit een breed assortiment in diverse stijlen. Deze placemats zijn 33x48cm groot en mogen uitgewassen worden op graden. Alles wat u naast uw bord laat vallen, vangt deze mat op. Zo hoeft u niet elke keer de tafel schoon te maken. RIVERDALE PLACEMAT HYACINTH 40CM NATUREL 2ST, van €9.


Online bestellen in onze webshop op werkdagen voor 12. Nicer Dicer Smart 6-delig Rood.

De gevarieerde collectie van modieuze woonaccessoires en meubels zorgt ervoor dat jouw huis mee kan gaan met de laatste trends. With our passion for style and interior we would love to make your home fashionable.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts