dinsdag 14 augustus 2018

Elho pure cone

Kies uit producten vanaf € 20. Bespaar tot wel via kiesproduct. Elho Pure Cone prijzen vergelijken. Keuze uit ruim 1bloempotten. Grootste keuze, laagste prijzen!


Elho pure cone

U kunt de Cone serie zowel als vijver en bloempot gebruiken, voor binnen en buiten gebruik. De prachtige pure cone high is een ware eyecatcher in je woonkamer, tuin of balkon. Dankzij de ronde vormgeving past deze pot in elke setting. Combineer verschillende maten uit de cone collectie voor een uniek resultaat of gebruik deze pot als perfecte afscheiding in uw interieur of terras.


Elho La pureté de la nature et de l’architecture contemporaine ont été les sources d’inspiration en créant la collection pure. Ces produits sont le résultat d’une technique spéciale, appelée moulage par rotation. Ils sont ensuite finis à la main jusqu’à l’obtention du résultat souhaité. Zo zijn de plantenbakken gemaakt van hoogwaardige kunststof en blijven ze zeker tien jaar lang mooi van kleur. Daarnaast zijn ze geschikt voor binnen én buiten gebruik, ze zijn namelijk vorstbestendig tot wel -graden.


Elho pure cone

De elho pure plantenbak kan tegen een stootje. Wil je deze planten bak buiten gebruiken, vergeet dan niet het doorboorgaatje aan de binnenzijde van de pot door te boren, dit zorgt ervoor dat het wortels niet rotten en overtollig water wordt afgevoerd. Combineer deze elegante bloempot met andere maten uit de elho pure cone collectie. Elho De schoonheid van de natuur en hedendaagse architectuur is de inspiratiebron van de beeldschone pure collectie.


De pure producten komen tot stand door het gebruik van een speciale techniek, het zogenoemde rotatiegieten. Voor 16:bestel is morgen in huis. Bij ons korting op de Pure Collectie! Vergelijk meer dan 1bloempotten.


De laagste prijs op Beslist. Bekijk ons uitgebreide Pure assortiment. Specialistisch advies nodig? Stijlvol vormgegeven lichtgewicht bloempotten en vazen.


Elegant door de conische vormen, krachtig door eenvoud. Gemaakt van duurzaam kunststof en passend in zowel een modern industrieel als een landelijk interieur. De zachte rondingen van deze bloempot maken dat je de elho Pure Cone maar wat graag op je terras of in huis hebt staan. ELHO - pure cone high oker.


Deze nieuwe pure cones van elho combineren perfect, Je creëert in een handomdraai jouw eigen knusse sfeer. Deze bloempot is van zeer goede kwaliteit en gaat daarom jarenlang mee! Producten van elho zijn gemaakt van zeer duurzame kunststof. De producten zijn dan ook vorstbestendig! Ontdek alles van Elho online bij Wehkamp!


Voor 23:bestel morgen in huis. Laat je inspireren door al onze topmerken en ervaar het gemak van Wehkamp. De verschillende pure cones plantenbakken zijn perfect met elkaar te combineren en vallen direct op door haarzachte rondingen. Binnen een handomdraai creëer je je eigen sfeer in huis of kantoor. Het handige geïntegreerde afwatering syteem van de Elho bloempot houdt uw planten mooi en gezond.


De pure cone leent zich perfect als divider om ruimtes van elkaar te scheiden. Plaats kleine tot middelgrote planten in de pot en geniet van al het groen binnen en buiten. Deze unieke Pure Cone Bowl van Elho kan zowel voor bloemen of grassen gebruikt worden.


Plaats deze bloempot langs een pa op tafel of transformeer hem in een vijverschaal. Deze pot komt overal goed tot zijn recht. De pot is gemaakt van hoogwaardig kunststof waardoor hij in de volle zon geplaatst kan worden zonder dat de kleuren vervagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts