donderdag 2 augustus 2018

Plant vrouwentong

Plant vrouwentong

Bloemen verstuur je laten bezorgen via Greetz. Bezorgd waar en wanneer jij wilt. Laat je bloemetje bezorgen met een personaliseerde wenskaart. Wie vrerras jij via Greetz?


Plant vrouwentong

Verras met rozen via de post! Nu €1en dagen versgarantie. Online, open-access, multidisciplinary journal from Nature Research. Subjects include biofuels, plant genetics, ecology and evolution. Hét online tuincentrum met meer dan 10.


Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.


Stijlvolle, lucht filterende stekels. Terwijl jij aan het genieten bent van deze prachtige decoratieve plant , werkt ze zelf heel hard. De Sansevieria (of Sanseveria) is één van de makkelijkste planten om te verzorgen. Het is daarom beter om bij twijfel geen water te geven.


Het is van belang dat alle aarde goed is opgedroogd alvorens de Sansevieria opnieuw water krijgt. Anders is er kans op wortelrot, de plant kan hier na verloop van tijd aan overlijden. Bovendien is de plant luchtzuiverend en zorgt hij voor een betere luchtvochtighei wat beter is voor jouw leefklimaat. Op de bodem van de bloempot leg je een laagje potscherven.


Plant vrouwentong

Verpot de plant elk jaar in een pot die een beetje groter is dan de vorige. Planten en bemesting Vrouwentong. Ben je op zoek naar een nieuwe Sansevieria of wil je meer weten over de verzorging van deze kamerplant? Wil je meer weten over deze prachtige plant ? De plant is ook bekend onder de naam Sanseveria.


De vrouwentong plant kopen bij Fleurdirect. Het is een zeer sterke plant welke uit de woestijn komt. Het helpt dus om een goed leefklimaat te krijgen in uw huis. Sansevieria trifasciata is een plant die wordt toegepast als kamerplant, een die minimale zorgen vereist.


De sansevieria was jarenlang de populairste kamerplant in Vlaanderen. Vergelijk hier aanbiedingen. Vandaag de dag zie je deze plant voornamelijk terug in trendy interieurs en toffe hotspots. De Sanseviera is van oorsprong een Afrikaanse plant en is één van de makkelijkst te verzorgen planten die er is. Ze zet giftige stofjes om in zuurstof, en houdt de luchtvochtigheid op peil.


En je hoeft er nauwelijks iets voor terug te doen! De plant piept namelijk niet als hij een tijdje minder water krijgt. Heel soms bloeit de vrouwentong.


Er ontstaat dan een stengel tussen de bladeren waar bloemetjes aan groeien. Vrouwentong kleurt donkerder als hij verder van het raam staat en omgekeerd. Vrouwentongen (Sanseveria trifasciata) Het mooie van deze plant is dat in tegenstelling tot andere planten deze ’s nachts koolstofdioxide omzet in zuurstof in plaats van overdag. Samen met het feit dat deze plant het goed doet op een schaduwrijke plek, maakt ‘m een ideale plant voor in de slaapkamer.


Een tijdlang werd deze plant als heel ouderwets aanzien. Het tuindersbloed zit van twee kanten in mijn genen: van de ene kant kweken in de kas en van de andere kant planten kweken in huis. Sinds kort ben ik actiever geworden in het vermeerderen van planten.


Dat vermeerderen gaat niet altijd vanzelf. De plant is wel een echte buitenplant, dus we adviseren niet om deze in een pot in de slaapkamer te zetten. Geniet ervan op je zonnige balkon of terras en droog de lavendel voor gebruik in je slaapkamer.


Jasmijn is een exotische plant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts