maandag 13 augustus 2018

Hg ontstopper gamma

Hg ontstopper gamma

Bekijk ons uitgebreide HG assortiment. Specialistisch advies nodig? Shop nú HG met Korting op Plein. Gratis thuisbezorgd vanaf €25. De voordeligste online Drogist.


HG Ontstopper prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. HG duo ontstopper is namelijk gebaseerd op een unieke 2-componenten-technologie waarmee u zelf eenvoudig de verschillende soorten hardnekkige verstoppingen doelgericht en effectief kunt verhelpen.


Beide producten zijn namelijk gebruiksklaar en hoeven niet te worden verdun waardoor er ook nog eens minder kans bestaat op spatten. Ontstoppers bij GAMMA : goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online. HG vloeibare ontstopper voor afvoeren werkt zeer veilig.


Hg ontstopper gamma

Doordat het product gebruiksklaar is, bestaat er veel minder kans op spatten. Bovendien kan de verstopping nooit verergeren, wat bij poeder- of korrelproducten wel kan gebeuren. Vanzelfsprekend worden de kunststof leidingen niet.


Ontdek ons assortiment Ontstopper. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA ! Ontstop je afvoer veilig met HG sanitair vloeibare ontstopper. Het product is gebruiksklaar is, waardoor er veel minder kans op spatten is.


Giet vervolgens 3ml HG keukenontstopper in de afvoer. Om de ontstopper te activeren aansluitend eenzelfde hoeveelheid lauw water er achteraan gieten. De ontstopper tot uur de tijd geven om zijn werk te doen alvorens weer water door de afvoer te laten lopen. De verstopping is nu weer verholpen. Chemische ontstoppingsmiddelen bij GAMMA : goede kwaliteit, ruim assortiment, diverse topmerken.


Deze vloeibare ontstopper is een gebruiksklare ontstopper geschikt voor het ontstoppen van al je afvoerleidingen, en dat zonder gebruik van heet water. Goed om te weten: HG doet wat het belooft. Het Nederlandse merk heeft een reinigingsproduct of spray voor elke klus, van je keuken tot je tuin. Lees hieronder de instructies voor het gebruik van HG duo ontstopper in de keuken of badkamer.


Bij een verstopping in de keuken. Haal eerst zo veel mogelijk water weg dat niet meer wegloopt. Giet voorzichtig deel duo ontstopper (zie maatstrepen op de fles) van fles A (rode fles) in de verstopte afvoer. En maar goed ook, want het Zweedse merk heeft voor elke huishoudelijke klus een ander product in huis.


Een van die producten is deze professionele ontstopper die ontstoppingen binnen de minuten oplost … Ideaal voor klussers met weinig tijd of geduld. Mensen geloof mij nou, die HG duo ontstopper werkt absoluut NIET! HG haarontstopper is heel gemakkelijk in gebruik voor verstoppingen van de afvoer in de badkamer. Twee keer gebruikt en twee keer NUL resultaat! Bij de Gamma staan alle schappen vol met ontelbare soorten middelen van HG , het wordt je duizelig voor de ogen van al die verschillende kleuren, dat kan gewoon niet allemaal werken.


Hg ontstopper gamma

Wil je een ontstopper kopen? Je vindt de krachtigste ontstoppers voor de wc, badkamer of keuken natuurlijk bij KARWEI. Het werkt grondig en effectief en tast de kunststof leidingen niet aan.


Dit product is een gebruiksklaar ontstoppingsmiddel en hoeft niet verdund te worden, waardoor er minder kans op spatten bestaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts