maandag 27 augustus 2018

Etagere 3 laags

Bekijk ons unieke assortiment etageres. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Laat je inspireren door het aanbod.

Shop jouw artikelen bij Wehkamp. Vind items binnen jouw budget. Met Onze Sierlijke Etagere Zijn Uw Hapjes Een Kunstwerk! Voor 23u Besteld=Morgen Thuis! Last Van Ruimtegebrek Op Tafel?


Ruim assortiment boekenkast met deuren. Excellent Houseware etagere - laags - porselein.

Presenteer je hapjes op een chique manier op deze luxe porseleinen etagère met lagen. Thomas Loft etagere 3-laags - vierkant online kopen? Heb jij een feestelijke gelegenheid? Of wil je gewoon even een middag gezellig bijkletsen met vrienden? Organiseer dan eens een high tea!


Deze vierkante etagère uit de Loft collectie van het merk Thomas is ideaal om hierbij te gebruiken. Hij heeft drie etages die zijn gemaakt van prachtig,. Deze super chique - laags etagère is niet alleen handig, maar ook erg stijlvol! Plaats deze bijvoorbeeld in de woonkamer met allerlei leuke accessoires erop.


Of gebruik hem om hapjes en drankjes op te serveren. Ook in de keuken staat dit exemplaar leuk. Zet er jouw mooiste schaaltjes en bordjes op voor een vrolijk geheel. Pip studio blushing birds etagere 3-laags - wit blushing birds de high tea kan beginnen met deze vrolijke - laags etagere van pip.


Dit gave item zou met haar afwerking van metaal erg goed staan in een minimalistische en moderne woonstijl. Woonaccessoires toepassen in je interieur maken je huis tot een gezellig en sfeervolle plek!

Een - laags etagère, die past bij het Dublin servies. De drie borden hebben een diameter van 1 en cm. Erg geschikt voor vergaderruimtes, kantoor, kantine of thuis. Serveer bijvoorbeeld gebak, hapjes of bonbons op de verschillende lagen van de etagere.


Dit zal een luxe uitstraling geven aan wat u aanbied en ook gewaardeerd worden door. Blauwe etagere laags met witte stippen cm. Maxwell and Williams East Meets West etagère - 2- laags.


Bespaar tot wel via kiesproduct. Schrijf de eerste review over dit product. Beschikbaarheid: Wanneer op voorraad werkdag. Kom dan langs in onze showroom in Beuningen, gelegen tussen Nijmegen, Wageningen en Arnhem in, of bekijk de producten online!


Info over laags etagere. Resultaten van zoekmachines! Een stijlvolle presentatie van o. Etagère met niveaus en ronde vormen. Ben jij nog op zoek naar een mooie etagère? Misschien is deze variant uit de Loft collectie van het merk Thomas wel perfect voor jou!


Productomschrijving Boska Etagere Laags. Wil je wel een heel bijzondere etagere voor bij de borrel? Deze Boska etagere is uitermate geschikt voor hartige hapjes zoals kaas, worst en olijven.


Bovenin de etagere heb je ruimte voor stokjes en daaronder vind je leisteen platen waar je de tapas op kunt leggen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van houtschijven met daartussen een stukje metaal. De maat van de schijven varieert per etagère maar zit meestal voor de onderste schijf rond de 18cm, voor die daarboven rond de 13cm en in het geval van een - laags etagère de bovenste rond de 8cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts