donderdag 9 augustus 2018

Ekkersrijt woonboulevard

Kom langs en ervaar het gemak van alles onder één dak. Zoek naar meubelzaken eindhoven op de nieuwe KensaQ. Grootste assortiment ekkersrijt meubels.


Ekkersrijt woonboulevard

Meubelplein Ekkersrijt is gelegen op woonboulevard Ekkersrijt , de grootste meubel- en woonboulevard van het Zuiden net boven Eindhoven. Hier vind je dé meubelzaken, interieur- en woonwinkels van Eindhoven. Op deze pagina zie je een overzicht van winkels in woonboulevard Ekkersrijt te Son en Breugel. Als je op zoek bent naar koopzondagen van winkelcentrum Ekkersrijt , selecteer dan het koopzondag tabblad. Selecteer één van de winkels voor meer informatie over openingstijden, koopzondagen en koopavonden.


De ligging van de meubelboulevard is officieel in Son. Echter zijn de ondernemingen geregistreerd op Eindhovense adressen. Het gebied grenst direct aan de Eindhovense wijken Vaartbroek en de Achtse Barrier. Woonexpress Son behoort met ruim drieduizend moppervlak tot een van de grootste woonwinkels van woonboulevard Ekkersrijt.


Ekkersrijt woonboulevard

Met een uitgebreid assortiment aan meubels en woonaccessoires slaag je ongetwijfeld bij Woonexpress. Nederlands grootste warenhuis biedt volop keuze. Koopzondag woonboulevard Ekkersrijt.


Haco Eindhoven - Ekkersrijt heeft de mooiste banken, boxsprings en meubels voor een lage prijs. Snel geleverd door uw woonwinkel in Eindhoven! Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd. Inspiratie, innovatietrends: meubels, accessoires, kinderkamers, verlichting, design. Shop alles voor jouw huis.


Ekkersrijt woonboulevard

Leen Bakker is in Son en Breugel gevestigd aan de Ekkersrijt. Bedrijvenpark Ekkersrijt is een van de grootste bedrijventerreinen van Zuidoost-Brabant. Ruim 3bedrijven zijn hier gevestigd die gezamenlijk goed zijn voor de werkgelegenheid van ruim 10.


Neem afslag richting Ekkersrijt. Blijf de rotondes volgen richting Ekkersrijt en beneden bij de stoplichten gaat u rechts. Na ongeveer 5meter ziet u van den Heuvel verlichting aan uw linkerkant. Neem voor Eindhoven afslag Ekkersrijt. De Bommel Meubelen Ekkersrijt.


Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Al meer dan jaar een eerlijk advies, goede prijs-kwaliteitverhouding en een overtreffende service. Iedere week deelt de woonboulevard nieuwe woonparels, die je eenvoudig kunt toepassen in je interieur. Voor de woonkamer van je dromen. Jouw woonkamer, jouw thuis!


Met de ruime collectie van Woonboulevard Poortvliet is het inrichten van je woonkamer een leuk. Bij Woonboulevard Heerlen doe je volop wooninspiratie voor bij jou thuis op. Want met speciaalzaken voor huis en tuin is Woonboulevard Heerlen de grootste van Europa.


We zijn goed bereikbaar én je parkeert gratis voor de deur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts