dinsdag 21 augustus 2018

Spiegel deurhanger

Uitstekende service en hoge kwaliteit. Enkel- of dubbelzijdig full color bedrukt. Snelle levering, gratis bezorgd! De spiegel deurhanger is de ideale oplossing als je weinig ruimte hebt.


Doordat de spiegel eenvoudig met twee haken aan een deur gehangen kan worden neemt hij weinig plek in beslag.

Hang de deurspiegel bijvoorbeeld aan de slaapkamerdeur of kastdeur, zodat je altijd een passpiegel in de buurt van je kleding hebt. Deze hangspiegel is ook verkrijgbaar in andere kleuren en heeft een afmeting van 1x cm. Spiegeltje , spiegeltje aan de wand. Retro, modern, klassiek of juist een beetje vintage.


Je kan je interieur geheel aanpassen naar je persoonlijkheid. Geen gedoe met gereedschap en hij neemt ook nog eens weinig ruimte in beslag. Ideaal voor in elke ruimte - in de badkamer, slaapkamer, hal of woonkamer.


Uw spiegelhanger of deurhanger produceren in verschillende materialen en formaten.

Wij kunnen deze spiegelhangers en deurhangers bedrukken tot en met full-colour kwaliteit. Goedkope spiegels : de mooiste wandspiegels en passpiegels. Bij Kwantum hebben we een uitgebreid assortiment aan spiegels.


Vind hier je passpiegel, houten spiegel of (brocante) wandspiegel, voor de slaapkamer, gang en waar je maar wil. Wil je de ruimte groter laten lijken? Ook hier is een spiegel erg geschikt voor, omdat het het licht weerkaatst. Er zijn verschillende soorten en maten spiegels beschikbaar bij Leen Bakker.


Ook beschikt het Leen Bakker assortiment over spiegels in veel verschillende stijlen. Ruim assortiment online bestellen! De deurhanger donker hout is een ideale spiegel voor in huis. Hij past perfect in de slaap-, bad- of woonkamer. Deze spiegel deurhanger donker hout is erg mooi.


Er zitten twee handige beugels bij de spiegel. Dan is deze spiegel deurhanger iets voor jou. Het ideale welkomst geschenkje voor je gasten. Houdbaarheid pepermuntjes: maanden.

Met hun opvallende frames en vormen tillen ze je interieur naar een hoger niveau. Een spiegel is meer dan gewoon een hulpmiddel om te zien of je haar goed ligt. Je kamer ziet er groter en lichter uit met één grote wandspiegel of meerdere kleintjes bij elkaar.


Bij ons vind je functionele wand spiegels voor in de garderobe of badkamer tot aan spiegels met een houten omlijsting, puur ter decoratie. Verfraaien van uw huis met spiegels. Gepersonaliseerde spiegelhanger of deurhanger met logo pepermuntrolletje. In de hanger voegt u gemakkelijk uw eigen pepermuntrolletje, deze is all-over bedrukt, keuze uit tot kleuren. Inhoud pepermuntrolletje: pepermuntjes.


Ik hoop jij zult aangezien het. Deze handige deurhanger sieradenkast hang je heel eenvoudig aan een deur, waarna je jouw sieraden netjes en geordend kunt opbergen. Deurhanger sieradenkast met spiegel. Bovendien bespaar je op deze manier ook nog eens een hoop ruimte!


Maar eigenlijk zijn ze heel veelzijdig. Vaak schitteren ze ook als sfeermaker in het interieur. Bij Maxaro slaagt u online én in onze showroom maximaal voor een nieuwe badkamer-, toilet- make-up-, en passpiegel.


Je kunt de spiegel ook aan een lint aan de deur hangen, lint spijker je bovenop de deur vast. En dan plak je kleine viltjes achter de spiegel tegen het krassen. Of van die plak bolletjes die geen vlekken achter laten.


Een paar spijkers met kleine kopjes eronder, en de spiegels blijven wel hangen! Er bestaat ook nog spiegel lijm, deze is juist erg goed voor badkamers en keukens,,,, want als je de randen als kit gebruikt is het waterdamp dicht, en blijft de spiegel langer mooi, en de rest in het midden voor opvangen scherven wegens kans op breuk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts