dinsdag 21 augustus 2018

Rafys rugkussen

Groot assortiment producten. Van keukengerei tot loophulp. Diverse typen oefenmateriaal. Vandaag bestel morgen in huis! Voor een ergonomische zithouding.

Kwalitatieve Producten, Gratis Gelever Gemakkelijke Betaling. Iedereen wil graag zelf een bijdrage leveren aan het oplossen en niet weer terugkrijgen van zijn blessure. Zo nodig in samenwerking met doktoren of fysiotherapeuten.


Zo is het Standaardmodel geschikt voor stoelen of banken met een rechte rugleuning, terwijl het Auto en Kantoor model een aan de autostoel of kantoorstoel aangepaste rugleuning hebben. Een zitwigkussen met twee gaten dat zorgt voor drukontlasting aan de bilknobbels. Geschikt voor personen met een slijmbeurontsteking aan de tuber ischiadicum.


Een rugkussen biedt een ergonomische zithouding en voorkomt rugpijn.

Rugkussen voor actief en comfortabel zitten. Zitten met orthopedische rugkussens stimuleert een juiste houding. Het Syntus kussen is afgeleid van de Lordozit Thin, deze is speciaal gemaakt voor de machinisten van Syntus. De Soft is zachter en van traagschuim, biedt minder correctie, maar meer comfort. Perfect ter preventie van rugklachten door zitten of bij minimale restklachten.


De Firm kan men inzetten als correctie het belangrijkste is en men rugklachten heeft bij het zitten. In de lengterichting wordt de LWK lordose gecreëerd (goede ondersteuning van de holle onderrug), in de breedterichting is er zijwaartse steun aangebracht. Dit geeft en uitstekend zitcomfort. Er zijn diverse zitsteunen om de overmatige kyfosering (bol gebruik) in zit tegen. Scholing van rug- en lichaamsgebruik, met ondersteuning van braces en beschermende hulpmiddelen met een scholend effect.


Veel autostoelen hebben een holte onderin de stoel waardoor deze niet genoeg ondersteuning geeft. Als men hier een standaard lumbaalkussen in plaatst is er niet genoeg aansluiting met de stoel en krijgt u niet de optimale ondersteuning. Het lordosekussen is gevuld met traagschuim zodat deze goed de vorm van uw lichaam aanneemt en de juiste opvulling onderin de rug geeft met een hoog comfort. Donkerblauw rafys rugkussen.


Met elastiek aan de stoel vast te maken. Ontdek alles op Ergomedics.

Vaak bij standaard zit steunen komt het voor dat deze niet goed aansluiten op uw kantoorstoel. Hierdoor krijgt u niet de optimale ondersteuning die u nodig heeft. Veilig bewegen en sporten (verdeler België - Ergomedics) Ergomedics - verdeler. De beste optie ter ondersteuning van een STEP programma zijn echter de speciale STEP hulpmiddelen op de website.


Rafys orthopedisch rugkussen. Het bandje is dus ook rechts en links verschillend. Dit lendenkussen bestaat uit een voorgevormde en veerkrachtige kern en is gemaakt van 1 vormvast polyurethaan foam. Om het rugkussen zit een hoes van 1 polyester die gemakkelijk afneembaar en wasbaar is. Het Basic lendekussen van MediPreventie is verkrijgbaar in de kleur Grijs.


Wigkussen voor actief en comfortabel zitten. Zitten op een orthopedisch zitkussen stimuleert een juiste houding. De lichte helling van een wigvormig kussen helpt je om een goede en natuurlijke houding aan te nemen zodat je met een rechte rug zit.


Een wigkussen of rugkussen biedt een ergonomische zithouding.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts