woensdag 3 juli 2019

Langwerpige fruitschaal

Fruitschaal in Nederland bezorgen? Grote collectie fruitschalen vind je hier! Kies uit 1producten vanaf € 125. Je zocht naar: langwerpige fruitschaal ! Etsy geeft een thuis aan duizenden handgemaakte, vintage en unieke producten die aan jouw zoekopdracht gerelateerd zijn. Het maakt niet uit waar je naar zoekt of waar op de wereld je woont, ons wereldwijde platform vol verkopers kan je helpen met het vinden van unieke en betaalbare opties.


Langwerpige fruitschaal

Deze elegante schaal tilt uw keuken naar een hoger level. Door de langwerpige , ronde vorm heeft het een zeer moderne en trendy uitstraling. De Spacy Elly is gemaakt van hoog kwalitatief plaatstaal met poedercoating. Niet geschikt voor gebruik in de. Deze schalen variëren van de smalle, langwerpige schaal, tot aan de perfect ronde, diepe en ondiepe schaal.


De vaak felle kleuren accentueren de diversiteit in kleuren van fruit en zorgen samen voor een vrolijk geheel. Schaal Wesco Spacy Elly Rood. Langwerpige fruitschaal metaal.


Wat dacht je van deze moderne fruitschaal ? Het langwerpige design maakt het een echte eyecatcher voor in je interieur. In het midden kun je de grote stukken fruit neerleggen en de smalle zijkanten zijn juist weer handig voor kleine mandarijnen en citroenen. Serveer je salade of ander mooi gerecht in een schaal. Bij Xenos vind je een breed assortiment schalen.


Geef je fruit een mooi plekje op een fruitschaal van IKEA. Onze fruitschalen en platte schalen zijn er van glas, metaal, hout of aardewerk. Kristal - mooie desktop serveren! De top is kristal gepolijst. Met een mooie vaas of schaal van glas, keramiek of terracotta creëer je een sfeervolle look.


Ook handig om als windlicht te gebruiken. Deze in diverse kleuren uitgevoerde schaal past in vrijwel elk interieur. Deze langwerpige schaal is een lust voor het oog, met vele gebruiksmogelijkheden, voor de sier, als broodschaal, serveerschaal, fruitschaal.


Sieraad om te zien, waar u het ook neerzet. Prachtige langwerpige glazen fruitschaal in de style van Val Saint Lambert. Uitvoering: onbeken niet gemerkt. Conditie: zeer goe gaaf, met productie. Met de hand gesneden en uitgevoerd in een langwerpige vorm met aan beide uiteindes twee handvatten.


Langwerpige fruitschaal

De schaal is bijvoorbeeld mooi als fruitschaal of voor het serveren van stokbrood. De conditie is goed gezien de leeftij zie de details. Kan jouw huis wel wat fonQ gebruiken? Naast een groot aanbod voor je interieur vind je ook keuzehulp en inspiratie. Grote fruitschaal (41x12cm) Prachtige ronde grote fruitschaal.


Afmetingen(bxh): 41x12cm Wilt u een standaard of eigen tekst op het mandje? Of wilt u het mandje zonder bordje bestellen? In twee kleuren verkrijgbaar. Shop het hele assortiment op Xenos.


Langwerpige fruitschaal

Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts