maandag 29 juli 2019

Vignelli horloge

Ontdek Verborgen Schatten en Unieke Items in Meer Dan Categorieën. Cata is het online verkoopplatform voor het ongebruikelijke, onverwachte en unieke. Dat dit speelse kleurrijke horloge tijdloos is staat vast. Het ontwerp gaat namelijk al vele jaren mee.


In een handomdraai vervang je de gekleurde randen. Elk horloge wordt met meerdere kleuren naar keuze geleverd.

Door de verwisselbare aluminium randen krijgt het horloge telkens een ander uiterlijk. De Pierre Junod MV4 Vignelli Large Mesh, ontworpen door Lella en Massimo Vignelli. Door het verwisselen van de gekleurde aluminium ringen, heeft het horloge elke keer weer een andere uitstraling. Dit horloge wordt uitgevoerd met verwisselbare ringen in diverse kleuren geanodiseerd aluminium. Een feest voor kleurliefhebbers!


Ook voor losse ringen, horlogebanden en batterijwissel bent u van harte welkom. Vignelli horloges zijn tijdloze horloges die je kunt aanpassen aan je outfit. Niet alleen leuk gekleur maar ook nog eens Zwitserse.


Maar design zoals design moet zijn: smaakvol en eigenzinnig.

Horloge Pierre Junod met ringen. Van bekende en (nu nog) minder bekende ontwerpers. In verschillende prijsklassen. Dus ook jouw horloge zit erbij. Zie boven om kleur te kiezen).


Extra Halo randen zijn los verkrijgbaar. De gekleurde (geanodiseerd) aluminium rand is wisselbaar, deze zit draaibaar op de edelstalen kast. De band heeft dezelfde tint als de wijzerplaat. Hierdoor komt het accent op de kleurrand van het horloge te liggen. Bij elk horloge worden kleuren gekozen uit het pallet kleuren.


Dit prachtige ontwerp komt uit Italie, door architect Massimo Vignelli. Het horloge is uitgevoerd met Zwitserse precisie in het atelier van Pierre Junod. Het horloge wordt standaard geleverd met ring en is uit te breiden met meerdere kleuren of kies direct voor of ringen. Kies welke kleur ring u wilt bestellen.


Vorige Artikel van Volgende. Ontwerpers zijn bijvoorbeeld Leila en Massimo Vignelli , Vito Noto, Mario Botta, Arne Jacobsen en Paulus van Leeuwen. Afmeting: mm Inclusief geanodiseerde aluminium ringen in kleur.

Geen dertien in een dozijn. Edelsmid en Goudsmid UNIis de Juwelier in Enschede voor de mooiste Trouwingen en handgemaakte Sieraden naar wens en op maat. Dat is de collectie Mio designhorloges.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts