dinsdag 9 juli 2019

Verstelbare gordijnrails

Vind gordijn rails als je nu zoekt. Grootste meubel aanbod online! Bankstellen - Bedden - Stoelen. De losse haakjes willen nog wel eens kapot gaan of kwijtraken tijdens een verhuizing of een.


Deze lichtgewicht gordijnrails is te verstellen van een lengte van 70cm tot 124cm, en is gemakkelijk te bevestigen, zonder schade aan je muur of plafond aan te brengen.

De rails is geschikt voor het ophangen van een douchegordijn, kastgordijn, of een gordijn voor het raam. Koop hier jouw gordijnrails of roedes. Om dit goed te doen, heb je het juiste ophangsysteem nodig. Bij JYSK hebben wij zowel gordijnrails als gordijnroedes.


Daarnaast verkopen wij ook alle accessoires die nodig zijn om de rails en roedes op te hangen. Een mooie flexibele wandsteun voor gordijnrails Curva, Robusto, Caro en Brest. Deze verstelbare muurbeugel bestel je bij RoedesOnline.


Eenvoudig online bestellen.

Alles voor een aangeklede ruimte. De 13mm roedes en spanveer bestel je op maat zodat je ze direct kunt plaatsen. Wil je liever een verstelbare gordijnroede? Bekijk dan onze uitschuifbare gordijnroedes. Hang gordijnen op met gordijnroedes.


Kies je voor een gordijnroede van 13mm of een spanveer dan kun je hier een gordijn met een tunnel aan ophangen. Inclusief de andere toebehoren die je nodig hebt om gordijnen op te hangen. We bieden je complete, kant-en-klare sets en ook gordijnrails en gordijnroedes op maat gemaakt, speciaal voor jouw situatie. Gordijnrails en roedes kopen bij GAMMA. Je kamer is af, je gordijnen gekozen.


Nu is het alleen nog een kwestie van ze ophangen! Je hebt dan, afhankelijk van je gekozen gordijn, de keus tussen een gordijnroedes en gordijnrails. Een gordijnroede of gordijnrails kun je aan het plafon op de muur of in het kozijn ophangen.


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Bestel gemakkelijk en snel op beslist. Hoe je het gordijn ophangt, maakt namelijk best een verschil in hoe je raambekleding er uiteindelijk uitziet.


Wanneer je kiest voor gordijnrails bijvoorbeel in combinatie met gordijnhaken, dan valt de bovenkant van je gordijn over de rails als je ze dicht hebt.

Dit ziet er mooi uit, omdat je alleen maar de stof ziet en geen ophangsysteem. Bij Leen Bakker vind je alles voor het ophangen van gordijnen. Een gordijn zonder gordijnroede en gordijnrails , daar heb je niet zoveel aan.


Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. En daarom zijn roedes en rails onmisbaar. Bij Kwantum hebben we ruim de keuze.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts