dinsdag 2 juli 2019

Lantaarn modern

Lantaarns van alle merken op beslist. Shop direct online op beslist. Meerdere aanbieders online. Altijd de beste deal voor jou. Alle merken voor de laagste prijs.


Kies uit 1producten vanaf € 299.

Volop genieten van uw tuin Verlicht uw terras of tuinpad met deze modern vormgegeven Philips myGarden- lantaarn in. Zowel in de zomer met buitenlantaarns als in de winter met lantaarns voor binnen. Je kunt lantaarns verkrijgen in vele soorten, maten en kleuren zodat er altijd wel een lantaarn is die bij je past. Met een brandende kaars ziet een lantaarn er direct sfeervol uit.


Je kan ook een kleine olielamp in een lantaarn zetten. Met lantaarns kan je je huis van binnen en van buiten verlichten. We hebben lantaarns voor kaarsen en theelichten in allerlei kleuren en uitvoeringen.


Buitenarmatuur voor wand of plafond. Dit opbouw buitenarmatuur is geschikt voor wand of plafondmontage en is verkrijgbaar in diverse kleuren.

De lichtvensters zorgen voor een egale lichtspreiding. Een lantaarn met een strakke en industriële look, vervaardigd in zwarte metaaldraad. De architectonische vormgeving maakt de lamp helemaal trendy.


De lantaarn kan zowel op een tafel worden geplaatst als met de voorziene beugel worden opgehangen in de tuin. Tijdens een gezellige avond op het terras zal hij voor de nodige sfeer zorgen. Staande lamp bern op zonne-energie solar tuinverlichting uitgevoerd in modern rvs en maar liefst 180cm hoog.


De vlam van de kaars moest beschermd worden tegen weer en wind en daarom staat de kaars vaak achter glas. Hierdoor zie je lantaarns nog steeds veel buiten, maar binnen zijn ze een stijlelement geworden. Grote houten lantaarns brengen een statement in huis. Onze ambachtelijke tuinlantaarns, buitenlantaarns en lantaarnpalen worden handmatig gegoten en geproduceerd met hoogwaardig en duurzaam gietijzer. Onze lantaarns zijn oerdegelijk en onverwoestbaar.


Ook bieden we een selectie premium aluminium en koperen gegoten lantaarns. Is dat niet van toepassing op u? Ook voor liefhebbers van de puristische, futuristische of eenvoudigweg moderne stijl is er natuurlijk voldoende keuze - ook voor wat betreft lantaarnpalen. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.


De grootste collectie lantaarns hier! Het ene materiaal past meer bij de rest van het huis of de tuin. Een houten lantaarn staat prachtig bij Scandi interieurs.

Verder heb je ook nog lantaarns in specifieke wereldse stijlen: de Chinese lantaarn , de Marokkaanse lantaarn , de Japanse lantaarn , de Oosterse lantaarn. Veiligheid is natuurlijk altijd je eerste zorg als je kaarsen aansteekt, buiten zowel als binnen. Al onze lantaarns hebben een brede, stabiele basis, zo kunnen ze alvast niet per ongeluk omgestoten worden. De lantaarn heeft een opendraaiende aluminium deksel en kan voorzien worden van een kaars. Het glas heeft geen afbeelding.


Voordelig en snel geleverd door Graflantaarn. Halfronde glazen deur voor, glazen ruitje aan achterkant. Direct van de producent, eigen import.


Dit product is gemaakt uit het allerbeste plaatstaal dat er is: 316-RVS. Moderne lantaarn of graflantaarn. Licht van gewicht, maar van superkwaliteit. Wordt geleverd zonder kaars of jaarlicht. Deze zijn op de site te bestellen.


Verlicht de straten van jouw stad met deze lantaarns in een moderne stijl. Ongeveer hiervan zijn kaarsenhouders, zijn lampkappen en -armaturen, en zijn lantaarns. Een brede verscheidenheid aan moderne lantaarn -opties zijn voor u beschikbaar, zoals lantaarn , kandelaar en cilinder.


Ook kunt u kiezen uit hout, glas en metalen moderne lantaarn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts