maandag 15 juli 2019

Raamsticker verduisterend

In groot en klein formaat. Dé specialist op het gebied van raamstickers. Wij maken goedkoop alle soorten stickers. Het folie laat (haast) geen daglicht door en daardoor houd je het donker in je slaapkamer.


Raamsticker verduisterend

Het verduisterende raamfolie is verkrijgbaar in twee varianten, we hebben het 1 verduisterende Wfolie, dit folie is zoals de naam het al zegt 1 verduisterend en laat dus geen enkel daglicht meer door. Wil je dat er helemaal geen licht meer door de ramen komt? Kijk bij de filters aan de linkerkant van deze pagina.


Zoek filter ‘Transparantie’ en klik het hokje met ‘Niet transparant’ aan. Je komt dan uit bij plakfolie waarmee je je raam helemaal dicht plakt. Op zoek naar verduisterend raamfolie? Ben je op zoek naar folie dat geen licht doorlaat zodat het dag en nacht donker blijft? Wij bieden twee soorten verduisteringsfolie aan.


Raamsticker verduisterend

Het Aslan DFPverduisterende folie heeft een transmissie licht van bij lichte bewolking. Bij dit verduisterende raamfolie zul je dus bij daglicht wel iets licht zien. Statische raamfolie van de hoogste kwaliteit. De mooiste ontwerpen passend bij elk interieur! Gemakkelijk aan te brengen en zonder bubbels.


Kies jouw favoriete ontwerp. Welke raamstickers zijn op dit moment het populairst? Er zijn momenteel veel keuzemogelijkheden als het om stickers gaat, niet alleen voor ramen maar ook voor de rest (muren, kasten etc.). Als je net begonnen bent met het ontwerpen van jouw nieuwe ruimte en je weet nog niet helemaal zeker welke stijl je wilt, kun je altijd de nieuwste trends.


Raamstickers op wit vinyl, zijn full colour prints op wit vinyl. U kunt de prints makkelijk en snel online ontwerpen met onze online ontwerper. Verduisteringsfolie is een goed alternatief voor een verduisterend rolgordijn.


Als je je bedenkt dat verduisterende gordijnen altijd nog wel ergens kieren, en er in dat geval tóch daglicht of zonlicht naar binnen komt, dan is verduisterend kleeffolie misschien nog wel een betere optie. Verduisterende raamfolie is geschikt voor allerlei soorten ramen, met verduisterende raamfolie creëer je meer privacy. Houd rekening met de hoeveelheid licht doorlating.


Je hebt zowel zelfklevende als statische raamfolie die verduisterdend is. Raamfolie en plakfolie kopen bij GAMMA. In kleine kamers kies je best voor raamfolie.


Als je in een berging of hal bijvoorbeeld gordijnen hangt, kunnen binnenruimtes. Bekijk hier ons assortiment plakfolie en bestel direct online! Verminder inkijk met onze verduisterende raamfolie. Allereerst kunt u kiezen voor anti inkijk folie, deze wordt ook wel privacy folie genoemd en het resultaat lijkt na aanbrengen op een gezandstraalde ruit. Plak dan eenvoudig een aantal bloemen raamsticker net boven de vensterbank op je raam.


De Flat Flower collectie bestaat uit een aantal statische raamstickers. Geweldig om op het raam te doen, werkt lekker, beetje bobbels maar zijn goed weg te vegen met een zachte doek. Wat je wens ook is, de keuze is bij GAMMA enorm met diverse maten, kleuren en materialen. Voor zonwering binnen zijn verduisterende gordijnen heel geschikt. Het is vaak erg mooi om als zonwering binnen ook witte lichtdoorlatende gordijnen op te hangen.


Je geniet op die manier wel van veel licht, maar je hebt geen last van de zon en je voorkomt. Maar het kan er sowieso altijd af!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts